Melanie Griffith: Μιλά δημόσια για τον καρκίνο της αλλά είναι μία... άλλη [photos]

30.08.2018
Melanie Griffith: Μιλά δημόσια για τον καρκίνο της αλλά είναι μία... άλλη [photos]
Για την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της μίλησε η 61ός ετών ηθοποιός, την οποία, ομολογουμένως, τρομάξαμε να γνωρίσουμε.

Η Melanie Griffith μίλησε στο περιοδικό In Style και συγκεκριμένα για το τεύχος Σεπτεμβρίου, ποζάροντας μάλιστα στον φακό του Robbie Fimmano.

Πριν φτάσουμε στα όσα είπε -που είναι και πολύ σημαντικά- δεν μπορούμε να μη σχολιάσουμε την εικόνα που βλέπουμε, καθώς πρόκειται, στην κυριολεξία, για μία "άλλη".

Είναι γνωστή η μετάλλαξη που υπέστη η Griffith από τις πλαστικές, όμως τώρα πια είναι όντως αγνώριστη. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το περιοδικό προς απόδειξη.

Προφανώς και η ίδια δεν έχει σταματήσει τις "διορθωτικές" επεμβάσεις στο πρόσωπό της, όμως ενδεχομένως το Photoshop να το "παράκανε" κάπως.

Ξεπερνώντας όμως το σοκ της ολοκληρωτικής "μετάλλαξης" φτάνουμε σε όλα όσα είπε τόσο στο περιοδικό, όσο και μέσω ανάρτησης στα social media.

Το 2009 την "επισκέφτηκε" πρώτη φορά ο καρκίνος τη Melanie και, όπως φαίνεται επανήλθε. Η ίδια βέβαια το αντιμετωπίζει θαρραλέα ποζάροντας και με το τσιρότο στη μύτη για μια selfie -όπου, παρεμπιπτόντως φαίνεται επίσης, αρκετά διαφορετική.

"Μπανταρισμένη ξανά ύστερα από δερμοαπόξεση, το τελικό βήμα προς τη θεραπεία του δερματικού καρκινώματος που μόλις αφαιρέθηκε. Αν κάποιος από εσάς το έχει, να το κοιτάξετε. Αν εκτείθεστε στον ήλιο, ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ. Να χρησιμοποιείται αντιηλιακό. Να σας βλέπει συχνά δερματολόγος. Αν δεν έχετε έναν, να βρείτε, ή να πάτε στην πλησιέστερη κλινική για να εξεταστείτε", γράφει στη λεζάντα η Mel ενώ υπόσχεται ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες πληροφορίες στο μέλλον.

Η Griffith δεν είναι η μόνη διάσημη που έχει "χτυπηθεί" απο καρκίνο του δέρματος. Κάνε κλικ εδώ να δεις ακόμη 8 διάσημες τέτοιες περιπτώσεις!!!

Για την ιστορία, πάντως, και με αφορμή τα 30 χρόνια από την προβολή της που συμπληρώνονται του χρόνου, ιδού μια φωτογραφία της Melanie Griffith από την ταινία "Working Girl" μέσα από την οποία έγινε ευρέως γνωστή. Μαζί της, ο Harrison Ford και η Sigourney Weaver.