Jennifer Lopez: Το βραβείο, η "φλογερή" εμφάνιση και η ερωτική εξομολόγηση επί σκηνής [video]

21.08.2018
Jennifer Lopez: Το βραβείο, η "φλογερή" εμφάνιση και η ερωτική εξομολόγηση επί σκηνής [video]
Η 49χρονη σταρ ήταν η απόλυτη κυρίαρχος της χθεσινής βραδιάς στα Video Music Awards του MTV κάνοντας τους πάντες να παραμιλούν. Ιδού γιατί.

Πρόκειται για μία από τις πιο διάσημες, επιτυχημένες και πολυσυζητημένες γυναίκες στην ιστορία της παγκόσμιας showbiz η οποία έχει καταφέρει το ακατόρθωτο: Την αγαπούν όλοι! Άνδρες, γυναίκες, παιδιά... Όλοι τη λατρεύουν και τη θαυμάζουν. Σα να μην τη ζηλεύει κανείς, ακόμη και αν βρίσκεται στην κορυφή εδώ και χρόνια. Τεράστια επιτυχία που όμως δεν της χαρίστηκε.

Η Jennifer Lopez έχει διανύσει άπειρα χιλιόμετρα από την "Jenny from the Block" και ακόμη και εκεί που έχει φτάσει κρατά με έναν ιδιαίτερο σεβασμό το Bronx μέσα της και αυτό ίδως να δίνει απάντηση στην παραπάνω απορία.

Χθες το βράδυ η JLo έγραψε ιστορία ως η πρώτη Λατίνα που κέρδισε ποτέ το VMA Vanguard Award! Και βέβαια, η επική της εμφάνιση, το σφράγισε με τον καλύτερο τρόπο!

Οι εικόνες και το βίντεο που ακολουθούν δίνουν μια καλύτερη εικόνα του τι έγινε χθες στη σκηνή των δημοφιλών μουσικών βραβείων, όπου η Lopez-πιο ξανθιά και πιο μακρυμαλλούσα από ποτέ- τους έδειξε... πώς γίνεται!

The boys! 🔥🙌🏼 @jlo @jlodancers #jenniferlopez #jlo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlovibes) στις

Video Vanguard @jlo DID THAT!!! 🔥🔥🔥#VMAs

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Video Music Awards (@vmas) στις

Αυτό το διάβασες; VMAs 2018 - Οι 10 εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί που δεν πρέπει να χάσεις!

Σε όλη τη διάρκεια της εμφάνισης, ο αγαπημένος της, Alex Rodriguez την καμάρωνε, καταγράφοντας τα πάντα και δείχνοντας να απολαμβάνει κάθε στιγμή!

Και αφού τελείωσε την απίθανη performance, η Jennifer παρέλαβε το βραβείο της, και μίλησε από την καρδιά της, ευχαριστώντας όλους εκείνους που τη βοήθησαν αυτά τα 20 χρονια της χρυσής της καριέρας.

Μεταξύ των όσων ανέφερε, ξεχωρίζουμε τα παιδιά της, Max (στη φωτό κάτω μαζί με τον ARod) και Emme, τη μητέρα της, Lupe (στη φωτό κάτω μαζί με την εγγονή της) αλλά και τον αγαπημένο της, με τον οποίο έκλεισε και τον συγκινητικό λόγο της [που μπορείς να δεις ολόκληρο στο τέλος της είδησης]

"Και Άλεξ. Είσαι η δίδυμη ψυχή μου. Είναι σα να κοιταζόμαστε σε καθρέφτη. Η ζωή μου είναι πιο γλυκιά και πιο όμοφρη με εσένα μέσα γιατί με κάνεις να αντιλαμβάνομαι ότι για κάθε μέρα, δεν υπάρχει όριο στο τι μπορούμε να κάνουμε. Το σύμπαν είναι άπειρο, όπως και όλα όσα μπορούμε να καταφέρουμε μαζί, με αγάπη και κατανόηση. Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορούμε να κάνουμε και να βιώσουμε και δεν υπάρχει κανείς με τον οποίο θα ήθελα να τα μοιραστώ όλα αυτά από εσένα μωρό μου. Είσαι ο macho μου και σε αγαπώ"