Η Kylie Jenner εξηγεί -στην αδελφή της- γιατί κράτησε μυστική την εγκυμοσύνη της

21.08.2018
Η Kylie Jenner εξηγεί -στην αδελφή της- γιατί κράτησε μυστική την εγκυμοσύνη της
Η μικρότερη των διάσημων αδελφών Kardashian/Jenner χαρίζει ένα εξώφυλλο στην αυστραλιανή Vogue και μια συνέντευξη στην Kendall (!;)

Ένα "τρελό της όνειρο" πραγματοποίησε η Kylie Jenner με το εξώφυλλο στη Vogue Australia και ευχαρίστησε γι' αυτό δημοσίως, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

VOGUE was once just a wild dream! Thank you @vogueaustralia for this cover! ✨

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie (@kyliejenner) στις

Το ενδιαφέρον σε αυτή την περίπτωση ωστόσο βρίσκεται στη συνέντευξη που παραχωρεί στις σελίδες του περιοδικού καθώς τη δίνει στη μεγαλύτερη αδελφή της, Kendall, η ο οποία υπογραμμίζει στην αρχή ότι νιώθει πως γνωρίζει ήδη τις απαντήσεις σε ο,τιδήποτε τη ρωτήσει, όμως η αίσθηση είναι διαφορετική.

@vogueaustralia

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie (@kyliejenner) στις

Κάποια στιγμή, λοιπόν, η Kendall ρωτάει την Kylie γιατί κράτησε μυστική την εγκυμοσύνη της. Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι η 21χρονη, πλέον, Jenner είχε εξαφανιστεί από το Instagram τους μήνες εκείνους, ενώ απήχε και από κάθε κοινωνική εμφάνιση. Σε περιτπώσεις που ο φακός την είχε τσακώσει φορούσε oversised ρούχα και ξεγελούσε τους πάντες.

Μέχρι τη στιγμή που ανακοίνωσε τη γέννηση της κόρης της, ζητώντας συγνώμη "αλλά ήταν κάτι πολύ ιδιωτικό". Τώρα λοιπόν, δίνει στην αδελφή της μια πιο ολοκληρωμένη απάντηση.

"Ήξερα ότι θα ήταν καλύτερα για εμάς, αν εγώ και η Stormi μέναμε εκτός κυκλώνα. Οι ορμόνες σου τρελαίνονται και τα συναισθήματά σου απογειώνονται. Και εγώ ένιωθα ότι δεν ήμουν προετοιμασμένη για κάτι τέτοιο. Απλά ήξερα ότι θα ήταν καλύτερο για μένα, και ότι θα μπορούσα να απολαύσω την όλη εμπειρία αν τη βίωνα πιο ιδιωτικά. Απλά ένιωσα ότι ήταν μια ιερή, ιδιαίτερη στιγμή και δεν ήμουν έτοιμη να τη μοίραστώ με κανέναν. Ήθελα απλά να την κρατήσω για μένα"

Διάβασε επίσης: VMAs 2018 - Οι top εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί που δεν πρέπει να χάσεις!

Η Stormi, καρπός του έρωτα της Kylie με τον σύντροφό της, Travis Scott, γεννήθηκε την 1η Φεβρουρίου. Στις 4 του μήνα η Kylie έκανε την εξής ανάρτηση στο Instagram ανακοινώνοντας τα νέα.

♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie (@kyliejenner) στις