Matthew Perry: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση ο Chandler από τα "Φιλαράκια"

08.08.2018
Matthew Perry: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση ο Chandler από τα "Φιλαράκια"
Δύσκολες ώρες για τον διάσημο ηθοποιό, ο οποίος είναι γνωστό ότι παλεύει με τους δαίμονές του, χρόνια τώρα.

Ο Matthew Perry υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση χθες (7/8/2018) ώστε να αντιμετωπιστεί διάτρηση γαστρεντερικού σωλήνα που διαγνώστηκε ξαφνικά.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος του 48χρονου ηθοποιού, ο οποίος μέσω TMZ, ευχαρίστησε όλους τους θαυμαστές του για τον ενδιαφέρον που δείχνουν, ζητώντας ταυτόχρονα τη διακριτικότητα που χρειάζεται για να αναρρώσει πλήρως.

Η διάτρηση του γαστρεντερικού σωλήνα, ενώ είναι επίσης γνωστή ως ρήξη του εντέρου, μπορεί να συμβεί σε οποιοδήποτε σημείο του τοιχώματος της γαστρεντερικής οδού, συμπεριλαμβανομένου του οισοφάγου, του στομάχου, του λεπτού εντέρου και του παχέως εντέρου. Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν σοβαρό κοιλιακό άλγος και για να φτάσει σε σημείο να απατείται χειρουργική επέμβαση, η περίπτωση ήταν πολύ σοβαρή.

Πληροφορίες του RadarOnline θέλουν τον Matthew Perry να παλεύει για τη ζωή του, όμως μέχρι ατυτή τη στιγμή δεν επιβεβαιώνονται.

Διάβασε επίσης: Άλλαξε ολόκληρη τη ζωή σου ξεκινώντας από τις διακοπές

O Perry έχει παλέψει χρόνια με την εξάρτησή του από το αλκοόλ και άλλες ουσίες και δεν έχει κρύψει τις προσπάθειες που έχει κάνει για να την ξεπεράσει.

Έχοντας περάσει το κατώφλι κέντρων αποτοξίνωσης ουκ ολίγες φορές, ο τηλεοπτικός Chandler τα τελευταία χρόνια πρόσφερε με χαρά τη βοήθειά του σε άλλους που περνούσαν τον ίδιο "Γολγοθά" με εκείνον, χωρίς ο ίδιος -ας το σημειώσουμε αυτό- να έχει επανέλθει ποτέ τελείως.