Γαμπρός ο 66χρονος David Hasselhoff: Η πρώτη φωτογραφία με την 38χρονη σύζυγό του

07.08.2018
Γαμπρός ο 66χρονος David Hasselhoff: Η πρώτη φωτογραφία με την 38χρονη σύζυγό του
Ο έρως χρόνια δεν κοιτά. Ιδού μια ακόμη περίτρανη -και διάσημη- απόδειξη.

66 ετών ο David Hasselhoff. 38 Hayley Roberts. Γνωρίστηκαν πριν από 7 χρόνια σε ένα ξενοδοχείο στο Cardiff όταν εκείνη του ζήτησε ένα αυτόγραφο. Σήμερα είναι πια παντρεμένοι, έχοντας καθυστερήσει πολύ, καθώς όπως παραδέχεται εκείνος, του πήρε πολύ καιρό να αποδεχτεί ότι η διαφορά των 27 ετών που τους χωρίζει δεν θα είναι πρόβλημα.

Να ζήσουν!

Ο ηθοποιός που θα μείνει "αιώνια" συνυφασμένος με τον ρόλο του Mitch Buchannon στο Baywatch -ή και του Ιππότη της Ασφάλτου για τους παλιότερους- ντύθηκε ξανά γαμπρός και δηλώνει πανευτυχής.

Στις 31 Ιουλίου ο "Hoff" παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Hayley, σε μια ροματντική τελετή στην Puglia της Νότιας Ιταλίας -και συγκεκριμένα στο πανέμορφο Masseria Pettolecchia La Residenza, από όπου και η φωτογραφία που δημοσιεύεται σήμερα στο περιοδικό OK!.

What a beautiful day! We are so happy to share this with you...on stands now! Love Mr. & Mrs. Hasselhoff @ok_mag

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Hasselhoff (@davidhasselhoff) στις

Η τελετή ήταν "ονειρεμένη", γύρω από μια πισίνα, ο γαμπρός τραγούδησε τρυφερά στη νύφη, την οποία συνόδευαν, ύστερα από δική του παράκληση, οι δυο του κόρες, η 28χρονη Taylor Ann και η 25χρονη Hayley, η οποία, παρεμπιπτόντως κάνει μεγάλη καριέρα ως μοντέλο για παχουλές.

Στη φωτογραφία κάτω, πατέρας και κόρες λίγο πριν από την τελετή.

Διάβασε επίσης: 24 Έλληνες και ξένοι με τεράστια διαφορά ηλικίας από τις συντρόφους τους [photos]