Στην εντατική ο Άκης Σακελλαρίου - Όλες οι εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας του! [Video]

02.08.2018
Στην εντατική ο Άκης Σακελλαρίου - Όλες οι εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας του! [Video]
Δύσκολες στιγμές περνάει ο Άκης Σακελλαρίου και η οικογένεια του βεβαίως.

Ο ηθοποιός που και φέτος βρίσκεται στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή στο Mamma mia μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σωτηρία με σοβαρής μορφής πνευμονία.

Ο γνωστός ηθοποιός, παραμένει διασωληνωμένος στην εντατική. Όπως ανέφερε η Βίκυ Χαντζή στην πρωινή εκπομπή του Alpha ο Άκης Σακελλαρίου λαμβάνει ισχυρό αντιβιοτικό στο οποίο ο οργανισμός αντιδρά πολύ θετικά.

Διαβάστε ακόμη: «Τα σύνορα της αγάπης»: Αγνώριστοι οι πρωταγωνιστές 10 χρόνια μετά το τέλος της σειράς! [Photos]

Όλα όσα είπε η δημοσιογράφος:

«Θέλουμε να στείλουμε από τούτη εδώ την εκπομπή την αγάπη μας και τις ευχές μας για γρήγορα ανάρρωση σε ένα αγαπημένο παιδί της τηλεόρασης του Alpha, στον Άκη Σακελλαρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες που πήραμε από ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στο περιβάλλον του νοσηλεύεται τα τελευταία 24ωρα στην εντατική του νοσοκομείου Σωτηρία. Όπως μάθαμε, προσβλήθηκε από το βακτήριο που προκαλεί τη νόσο των λεγεωναρίων και λαμβάνει ισχυρό αντιβιοτικό σχήμα στο οποίο ευτυχώς, μας είπαν από την τελευταία ενημέρωση που είχαμε, αντιδρά πολύ θετικά. Ευχόμαστε όλοι μέσα από την καρδιά μας σύντομα να επανέλθει, να επιστρέψει στους οικείους του και να γυρίσει υγιής και δυνατός».

Δείτε το βίντεο:

Γιώργος Μουλάς