Γέννησε η Ήβη Αδάμου

14.06.2018
Γέννησε η Ήβη Αδάμου
Πατέρας για πρώτη φορά έγινε ο Μιχάλης Κουϊνέλης των Stavento καθώς η αγαπημένη του σύντροφος έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν οι δημοφιλείς τραγουδιστές καθώς μόλις πριν από λίγες ώρες υποδέχτηκαν την κορούλα τους. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μαμά και κόρη χαίρουν άκρας υγείας και έχουν στο πλευρό τους όλη την οικογένειά τους.

3600 γρ ζυγίζει η μικρούλα που ήρθε να συμπληρώσει την ευτυχία του ζεύγους, που όπως έχει δηλώσει πρόσφατα, εγκαταλείπει την Αθήνα προς... βόρεια.

Σε παλιότερες δηλώσεις της στο περιοδικό Down Town, η Ηβη Αδάμου είχε πει πως όταν βγει από το μαιευτήριο θα μετακομίσουν μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη, τόπο καταγωγής εκείνης.

«Πρέπει να υπάρχει μία βάση για το παιδί και αυτή θα είναι η Αλεξανδρούπολη. Το έχουμε αποφασίσει. Και το θεωρώ πολύ λογικό. Είναι μία πάρα πολύ όμορφη πόλη για να μεγαλώσεις ένα παιδί. Είναι όλα πιο ανθρώπινα και πιο απλά εκεί» και συνέχισε «Ναι, μετακομίζω στην Αλεξανδρούπολη. Αλλά όταν θα υπάρχουν δουλειές θα επιστρέφω στην Αθήνα. Για αυτό λέω ότι νομίζω πως η ζωή μου γενικά θα είναι πάντα ένα ταξίδι. Θα δούμε όμως πως θα έρθουν τα πράγματα στην πορεία. Αν έχεις όρεξη, όλα γίνονται».

Με το καλό και να τους ζήσει...