Kelly McGillis: Αγνώριστη σήμερα η αγαπημένη του Tom Cruise στο Top Gun

14.06.2018
Kelly McGillis: Αγνώριστη σήμερα η αγαπημένη του Tom Cruise στο Top Gun
Και ενώ η συνέχεια της θρυλικής ταινίας έχει ήδη μπει στο στάδιο της παραγωγής και τα γυρίσματα ξεκίνησαν 32 χρόνια μετά την επιτυχία της πρώτης, η ξανθιά πρωταγωνίστριά της έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση που ξάφνιασε.

Το 1986 βγήκε στους κινηματογράφους το Top Gun και "σάρρωσε" τα πάντα. Η συνέχεια της ταινίας αυτή είναι γεγονός και ο ίδιος mega star πρωταγωνιστής της σήμανε το ξεκίνημα των γυρισμάτων πριν από μερικές μέρες. Δεν ήταν λίγοι μάλιστα αυτοί που υπογράμμισαν το πόσο "spooky" ίδιος δείχνει ο Tom Cruise 32 χρόνια μετά!

Δεν μπορεί να πει κανείς το ίδιο όμως και για την συμπρωταγωνίστριά του, Kelly McGillis, η οποία 60 ετών σήμερα έχει αποσυρθεί από τον κινηματογράφο και τα media και ζει μια ήσυχη ζωή στο Hendersonville, της Βόρειας Καρολίνας.

Με τρεις γάμους στο ενεργητικό της -ο δε τελευταίος ως σύμφωνο συμβίωσης με τη σύντροφό της Melanie Leis- η McGillis σήμερα ζει μόνη και διδάσκει υποκριτική στο New York Studio for Stage and Screen NYS3 στο Asheville.

Χωρίς να ενδιαφέρεται για την εξωτερική της εμφάνιση, προφανώς η 60χρονη Kelly έχει επιτρέψει στον χρόνο να την αγγίξει όπως θέλει.

Έχουμε δει κι άλλες φορές εικόνες της σε σύγκριση με τον "αειθαλή" πρώην συμπρωταγωνιστή της, όπως για παράδειγμα αυτή η φωτογραφία κάτω που είναι λίγο πιο παλιά.

Αυτή η πιο πρόσφατη εικόνα της πάντως, έχει προκαλέσει εντύπωση καθώς τα κιλά της ηλικίας φαίνεται ότι έχουν αλλάξει και τα χαρακτηριστικά της

再索嘅女都會有暴肥嘅一日! #TomCruise #KellyMcGillis #壯志凌雲 #32年後

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 東網巨星 (@onccstarsoncc) στις

Βέβαια δεν είναι λίγοι οι χρήστες του Twitter που έχουν αντιδράσει σε άρθρα που εστιάζουν στην αλλαγή της εικόνας της ως κάτι αρνητικό -όπως για παράδειγμα το παρακάτω- που υπιογραμμιζει απλά τι μπορεί να κάνει ο χρόνος σε έναν άνθρωπο όταν μεγαλώνει. Και έτσι ακριβώς είναι..