Η Charlotte του «Sex & the City» έφτασε 53 και τολμά την πιο κοντινή φωτογραφία

14.06.2018
Η Charlotte του «Sex & the City» έφτασε 53 και τολμά την πιο κοντινή φωτογραφία
Τη γνωρίσαμε ως αθεράπευτα ρομαντική Charlotte York που πίστευε στον μεγάλο έρωτα και το «για πάντα» περισσότερο ακόμα και από την Carrie Bradshaw.

Η πιο γλυκιά παρουσία του «Sex & the City» -κατά κόσμον Kristin Davis- που μας χάρισε γέλιο και συγκίνηση με τις λάθος επιλογές της στους άντρες και την αγάπη που είχε στις φίλες της, εξακολουθεί να ελπίζει σε μια τρίτη ταινία της θρυλικής σειράς, ενώ μέχρι σήμερα διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τις συμπρωταγωνίστριές της με τις οποίες ανταλλάσσουν συχνά σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες τους στο Instagram.

H Kristin δηλώνει λάτρης του Instagram κάτι που προδίδουν και οι αναρτήσεις από την καθημερινότητά της! Μερικές ώρες πριν, η ηθοποιός μιας χάρισε την πιο κοντινή της λήψη στην οποία αν και φορά γυαλιά ηλίου είναι σαφές πως δεν έχει μπει στη διαδικασία να κάνει το παραμικρό ρετούς.

Η «φυσική» Charlotte αποδεικνύει πως καμία ανάγκη δεν έχει το Photoshop των επαγγελματικών φωτογραφίσεων, αφού στα 53 της χρόνια παραμένει εντυπωσιακή και το ίδιο φρέσκια με το κορίτσι που μπήκε στη ζωή μας 20 χρόνια πριν, στην πρεμιέρα της σειράς – φαινόμενο του HBO.

Είτε με ρυτίδες, είτε χωρίς, η τηλεοπτική κολλητή της Sarah Jessica Parker είναι υπέροχη.

Συμφωνείς;