H αδημοσίευτη οικογενειακή φωτογραφία των Beckham που αποδεικνύει πως είναι «κοινοί θνητοί»

14.06.2018
H αδημοσίευτη οικογενειακή φωτογραφία των Beckham που αποδεικνύει πως είναι «κοινοί θνητοί»
Oι 46,8 εκατομμύρια followers του David Beckham τίμησαν ιδιαιτέρως τη νέα φωτογραφία της διάσημης οικογενείας του κόσμου των φώτων.

Ο διεθνής αστέρας του ποδοσφαίρου μοιράστηκε με το κοινό του μία παλαιότερη, αδημοσίευτη λήψη τους, από μία εξόρμησή τους στο Μαϊάμι.

Μην περιμένετε, ωστόσο, να δείτε εξωτικές παραλίες και διακοπές μέσα στη χλιδή. Αυτό θα ήταν κάτι αναμενόμενο.

Ο David απέδειξε με μία μόνο λήψη πως ο ίδιος, η Victoria και τα παιδιά τους δεν είναι παρά… οι γείτονες της διπλανής πόρτας!

Η οικογένεια των πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, ποζάρει γύρω από ένα τραπέζι με καλούς φίλους και συγγενείς σε κάποια έξοδό τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με τον ίδιο τον David να αναπολεί τις στιγμές εκείνες και τους ακολούθους του στο Instagram να του χαρίζουν απλόχερα μέσα σε ελάχιστες ώρες 450.000 likes!

Δεν πρόκειται φυσικά για μία από τις συνηθισμένες του φωτογραφίες, μιας και έχουμε συνηθίσει το ζευγάρι αυτό να το βλέπουμε να ποζάρει σε δημόσιες εμφανίσεις και το red carpet, όχι όμως να μοιράζεται μαζί μας τόσο οικογενειακές στιγμές.

Αχ βρε David, γι’ αυτό είσαι star…

Amazing night ... All about families and memories .... Miami all the way... celebrating USA , Mexico & Canada getting the 2026 World Cup @futbolmiamimls we miss you @marceloclaure

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham) στις 13 Ιούν, 2018 στις 3:24 μμ PDT