Brad Pitt: Σε σχέση με καθηγήτρια του MIT;

08.04.2018
Brad Pitt: Σε σχέση με καθηγήτρια του MIT;
Αυτή είναι η φημολογούμενη νέα σύντροφος του γοητευτικού ηθοποιού

Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, ο Brad Pitt είναι σε σχέση με την καθηγήτρια του MIT Neri Oxman, η οποία είναι "αξιόλογη αρχιτέκτονας και βραβευμένη καλλιτέχνης". Πηγές ισχυρίζονται ότι οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω ενός αρχιτεκτονικού project στο οποίο ο Pitt έχει πάρει μέρος, και έτσι έγιναν φίλοι.

"Ο Brad και η Neri ταίριαξαν αμέσως γιατί μοιράζονται το ίδιο πάθος για την αρχιτεκτονική, το design και την τέχνη", ισχυρίζονται τα δημοσιεύματα.

Παρ'όλο που είναι γνωστός για τους κινηματογραφικούς ρόλους που έχει υποδυθεί, ο Pitt ενδιαφέρεται αρκετά για την αρχιτεκτονική. Σε μια συνέντευξη του, είχε δηλώσει πως ο εν λόγω τομέας αποτελεί μεγάλο του πάθος, ενώ έχει βοηθήσει αρχιτέκτονες να σχεδιάσουν πάνω από 100 οικολογικά σπίτια στη Νέα Ορλεάνη μετά τον τυφώνα Κατρίνα.

Μια άλλη πηγή, παρ'όλα αυτά, ισχυρίζεται πως η σχέση του Pitt και της Oxman είναι καθαρά επαγγελματική, "αλλά ο Brad ενδιαφέρεται πολύ για εκείνη και τη βρίσκει συναρπαστική".

Μετά το διαζύγιο του με την Angelina Jolie το 2016, ο Pitt έχει φημολογηθεί αρκετές φορές πως έχει συνάψει νέες ερωτικές σχέσεις. Το περασμένο Φθινόπωρο, δημοσιεύματα ήθελαν τον ηθοποιό να περνάει το χρόνο του με τη Sienna Miller, ενώ λίγο αργότερα κυκλοφόρησαν φήμες που ισχυρίζονταν πως είχε σχέση με την 21χρονη Βρετανή ηθοποιό Ella Purnell, κάτι που όμως διαψεύθηκε γρήγορα.