Ορλάντο Μπλουμ: Γλίτωσε το θάνατο τελευταία στιγμή [vds]

29.05.2017
Όχι, δεν είναι hoax! Ο ίδιος ο διάσημος ηθοποιός αποκαλύπτει ότι παραλίγο να πεθάνει όχι μία, αλλά δύο (!) φορές εξαιτίας αυτής της ανόητης συνήθειας του.

Υπάρχουν ηλίθιοι τρόποι για να πεθάνεις, αλλά αυτός σίγουρα μας ξεπερνά! Ο Ορλάντο Μπλουμ πρόσφατα βρέθηκε καλεσμένος στο σόου του Τζέιμς Κορντέν, όπου και ρωτήθηκε πώς διατηρεί το πραγματικά άψογο σώμα του.

Ο 40χρονος ηθοποιός χαμογέλασε και απάντησε ότι γυμνάζεται με έναν από τους καλύτερους σέρφερ του κόσμου τον Laird Hamilton. Και συνέχισε λέγοντας τα εξής απίστευτα στον έκπληκτο Τζέιμς Κορντέν:

«Κάνει ένα είδος γυμναστικής στην πισίνα του σπιτιού του, όπου κάναμε βάρη μέσα στο νερό. Παίρναμε βάρη των 22 κιλών, κρατούσαμε την αναπνοή μας και προσπαθούσαμε να περπατήσουμε στο βυθό ενώ ταυτόχρονα κάναμε βάρη. Αυτό έκαναν παλιά στους ανθρώπους για να δουν αν είναι μάγοι. Φυσικά έπρεπε να βγαίνεις έξω και να παίρνεις μια ανάσα, αλλά το όλο πράγμα έχει να κάνει με την αποξυγονοποίηση του αίματος, όταν κρατάς την αναπνοή σου, στρεσάρεις το σώμα σου, κάνεις την προπόνηση πολύ πιο έντονη. Μπορεί να σου κάνει πολύ καλό, αλλά εγώ το παράκανα» είπε ο διάσημος ηθοποιός με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει από την υπερπροσπάθεια. «Επειδή μπορεί να συμβεί αυτό και να λιποθυμήσεις και εγώ ήδη το έχω πάθει δύο φορές, οι άλλοι μου λένε: “Κοίτα φίλε, πρέπει να σταματήσεις να το κάνεις αυτό” και έτσι με παρακολουθούν με προσοχή κάθε φορά που το κάνω. Μία φορά δεν ήταν αρκετή» σχολίασε ο ίδιος ο σταρ, «χρειάστηκε να το πάθω δύο για να συνειδητοποιήσω ότι δεν πρέπει να το ξανακάνω». Είπαμε να κάνουμε θυσίες για να αποκτήσουμε ωραίο σώμα, αλλά όχι και τέτοιες... Δες το απόσπασμα της συνέντευξης.