Το δώρο των Μαχητών στους Διάσημους και τα νεύρα του Αγγελόπουλου με τη Βαλαβάνη

29.05.2017
Οι Μαχητές στο επεισόδιο της Κυριακής του Survivor έκαναν το πρώτο βήμα ώστε να τα βρουν με τους αντιπάλους τους, μετά τον καβγά σε προηγούμενο επεισόδιο. Έστειλαν πιτάκια που είχαν φτιάξει με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, αλλά οι «Διάσημοι» δεν τα καλοδέχτηκαν.

«Ευρυδίκη! Βγάλαμε πιτάκια, έρχομαι από εκεί να σου δώσω!», φώναξε η Σάρα Εσκενάζυ στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Πρέπει να τ’ αφήσουν όλα πίσω τους και να μην κάνουν σαν μικρά παιδιά», δήλωσε η Ευρυδίκη στην κάμερα και πήγε να πάρει τα πιτάκια, προς έκπληξη των συμπαικτών της. Η αθλητικογράφος στη συνέχεια πήγε να τα μοιραστεί με τους Διάσημους.

Την ψυχρολουσία την έφαγε κατευθείαν από τον Γιώργο Αγγελόπουλο. «Τα δικά μας είναι καλύτερα!», σχολίασε ο Ντάνος για να πάρει την απάντηση: «Ρε άιντε παρατήστε με όλοι σας»!
«Δεν μπορώ να προσποιούμαι. Αυτό που θέλω είναι όταν έχουμε καλή διάθεση εδώ, να την έχουμε και στα παιχνίδια. Θα κάθονται εδώ πέρα αγκαλιά να ταΐζει ο ένας τον άλλον στο στόμα και θα πηγαίνουμε εκεί (σ.σ. στα αθλήματα) και θα έχουμε πονηράδες;», αναρωτήθηκε ο Ντάνος.

Όσο για τον Μπο; Ούτε που να τα δοκιμάσει! «Δεν συγκρίνονται οι δικές μας μαγειρικές με κανενός άλλου. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να το δοκιμάσω», δήλωσε ο γνωστός ράπερ.
Την ίδια στιγμή, όμως, η Ευρυδίκη κατέβηκε στην παραλία και έκανε πηγαδάκι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη Σάρα Εσκενάζυ. Ο personal trainer γυρίζοντας στην ομάδα του μετέφερε όλα όσα ειπώθηκαν μεταξύ τους.

Όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα ξαναφτιάξει το κλίμα μεταξύ των δύο ομάδων.