Λευτέρης Πανταζής για Ζώζα Μεταξά: «Υπάρχει πίκρα όταν νιώθεις ότι δε φταις...»

24.05.2017
Πριν λίγο καιρό είχε βρεθεί στο στόχαστρο της πρώην γυναίκας του, Ζώζας Μεταξά με την οποία απέκτησαν την Κόνι κι έκτοτε σχεδόν πάντα σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, το θέμα με κάποιο τρόπο επανέρχεται και καλείται να απαντήσει σε σχετική ερώτηση.

Ο λόγος για τον Λευτέρη Πανταζή, ο οποίος λίγο πριν την πρεμιέρα του στο Posidonio μίλησε στις κάμερες κι είπε χαρακτηριστικά για το συγκεκριμένο θέμα:

«Εντάξει, στεναχωριέσαι, όμως όταν είσαι γνωστός, το περιμένεις κάποια στιγμή, θα γίνει κι αυτό. Με την αλήθεια πας μπροστά. Όταν έχεις δίκιο, δε φοβάσαι τίποτα. Στην Ελλάδα ευτυχώς ή δυστυχώς όλα τα πράγματα που κάνουν φασαρία, κρατάνε μια εβδομάδα και τα καλά και τα κακά.

Και συνέχισε:

«Δεν ήθελα να απαντήσω, δεν χρειάζεται να βάζεις λάδι στη φωτιά. Η ζωή συνεχίζεται και όσο ζεις και μαθαίνεις πράγματα και περιμένεις, να είσαι έτοιμος πρέπει απλά. Υπάρχει μια πίκρα γενικά όταν κάτι συμβαίνει και νιώθεις ότι δε φταις, όμως έτσι είναι η ζωή. Τα παιδιά είναι στη μέση, πολλές οικογένειες τσακώνονται, χωρίζουν. Τα παιδιά δε φταίνε σε τίποτα, πρέπει να είναι αμέτοχα».