Τομ Κρουζ: Η συνέχεια του Top Gun είναι γεγονός [vds]

24.05.2017
Ο διάσημος ηθοποιός ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στη συνέχεια της θρυλικής ταινίας που σημάδεψε τα '80s και μάλιστα δήλωσε ότι τα γυρίσματα αρχίζουν σύντομα.

Όταν πριν λίγο καιρό ο μεγαλοπαραγωγός του Χόλιγουντ, Τζέρι Μπρουκχάιμερ δήλωνε ότι ετοιμάζει τη συνέχεια του Top Gunη ερώτηση όλων ήταν αν αυτή θα συμπεριλάμβανε και τον Τομ Κρουζ.

«Φυσικά» ήταν η απάντησή του, «δεν μπορείς να κάνεις το Top Gun χωρίς τον Τομ Κρουζ!». Ωστόσο ο ίδιος ο σταρ δεν είχε προβεί σε δηλώσεις μέχρι πρόσφατα... Όπου η παρουσιάστρια της αυστραλέζικης εκπομπής Sunrise, στην οποία ήταν καλεσμένος προωθώντας τη νέα του ταινία The Mummy, τον ρώτησε αν τελικά αληθεύουν οι φήμες και θα πρωταγωνιστήσει στο νέο sequel 31 χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας. Τότε ο 54χρονος σταρ (ο οποίος παρεμπιπτόντως μοιάζει να έχει μείνει για πάντα στα 35) απάντησε:

«Είναι αλήθεια! Ετοιμάζομαι να πρωταγωνιστήσω στην ταινία και θα ξεκινήσω γυρίσματα κατά πάσα πιθανότητα τον επόμενο χρόνο. Ναι, συμβαίνει. Πραγματικά συμβαίνει!». Δες και το βίντεο με το απόσπασμα της εκπομπής.