Θωμαή Απεργή «Δίνω δεύτερη ευκαιρία ακόμα κι αν ο άλλος δεν το αξίζει»

24.05.2017
Αν και αποφεύγει τελευταία να μιλάει για τα προσωπικά της, κάνει μία εξαίρεση και σε νέα συνέντευξη που δίνει στο περιοδικό People εκφράζει την επιθυμία της να κάνει οικογένεια με τον κατάλληλο σύντροφο, ενώ δε διστάζει να παραδεχτεί πως δίνει δεύτερη ευκαιρία ακόμα και αν ο άλλος δεν το αξίζει.

Ο λόγος για τη γνωστή τραγουδίστρια, Θωμαή Απέργη, η οποία εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου είναι σε σχέση, αλλά λέει πως θα μόνο «όταν θα συμβεί κάτι πολύ δυνατό και χαρμόσυνο, πρώτη από όλους θα βγω να το πω».

Και συνεχίζει:

«Ονειρεύομαι ένα φωτεινό σπίτι, με χαρές, γέλια και πολλά παιδιά. Μου κόστισε που δεν είχα αδέλφια. Πρώτα, όμως, θέλω να βρω τον κατάλληλο σύντροφο που θα με κάνει να ξεπεράσω τις αμφιβολίες που έχω αυτή τη στιγμή. Αν ερχόταν κάποιος με μονόπετρο τώρα, ομολογώ πως θα έλεγα ότι δεν είμαι έτοιμη».

Δεν κρύβει πως την αγχώνει ο χρόνος που περνά επειδή:

«Πολλοί κοντινοί μου άνθρωποι παντρεύονται, περιμένουν μωρό. Είναι ωραίο αυτό, αλλά συνειδητοποιώ ότι η ουσία είναι να βρω τον κατάλληλο άνθρωπο. Πάντως, δεν θα έμενα με ένα σύντροφο που δεν θα ήθελε να κάνει παιδιά».

Παραδέχεται πως στις σχέσεις της δεν τα παρατάει εύκολα:

«Γενικά είμαι άνθρωπος που δεν παραιτείται. Μου είναι πολύ δύσκολο να βγάλω ανθρώπους από τη ζωή μου, ακόμα και αν αυτές οι σχέσεις είναι προβληματικές. Όμως, είμαι αληθινή με αυτά που νιώθω. Δεν θέλω να αφήνω εκκρεμότητες, ούτε να έχω απωθημένα. Στις σχέσεις μου, ερωτικές και φιλικές, είμαι πολύ δοτική. Δεν έχω εγωισμό. Είμαι άνθρωπος που θα δώσει μία δεύτερη ευκαιρία ακόμα και αν ο άλλος δεν το αξίζει. Ειδικά σε φιλικό επίπεδο έχω πληγωθεί αρκετά».