Μισέλ Ομπάμα: Δες τις σέξι εμφανίσεις της στην Ιταλία [photos & vds]

24.05.2017
Στη γείτονα χώρα βρίσκονται για διακοπές η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και ο σύζυγός της Μπαράκ Ομπάμα και το ντύσιμό της ήταν εντελώς διαφορετικό από οτιδήποτε έχει φορέσει στο παρελθόν!

Με τη συνοδεία πάντα των Μυστικών Υπηρεσιών ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα πέρασαν μερικές μέρες στην Ιταλία στη Σιένα, στην Τοσκάνη και στη Μπολόνια όπου όπως ήταν φυσικό έγιναν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Φιλικοί και προσιτοί μιλούσαν και φωτογραφίζονταν με όλους όσους ήθελαν να τους γνωρίσουν και από κοντά. Ο Μπαράκ ήταν κάζουαλ ντυμένος, χωρίς γραβάτα και σακάκι, ένα στιλ που φαίνεται ότι του έχει λείψει μετά από τόσα χρόνια στην Προεδρία των ΗΠΑ. Εκτός από το να θαυμάζει τα αξιοθέατα ο πρώην Πρόεδρος έπαιξε πολύ γκολφ και δοκίμασε όλες τις σπεσιαλιτέ.

Τα βλέμματα ωστόσο συγκέντρωσε η Μισέλ με τις σέξι εμφανίσεις της που περιλάμβαναν μπλουζάκια που άφηναν ακάλυπτους τους ώμους και στενά σκισμένα τζιν παντελόνια. Δεν ήταν και λίγοι άλλωστε αυτοί που την κατηγόρησαν για ασέβεια αφού έτσι μπήκε και στον Καθεδρικό ναό. Δες τις φωτογραφίες.

%PHOTO11%