Σέριλ Κόουλ & Λίαμ Πέιν: Μυστικός γάμος μετά τα γεννητούρια

17.05.2017
Τα δέκα χρόνια που χωρίζουν τους δυο τραγουδιστές δεν στάθηκαν εμπόδιο αφενός να γίνουν ζευγάρι αφετέρου να γίνουν γονείς.

Τον γιο τους, Μπέαρ, έφερε στον κόσμο η Σέριλ (πρώην Κόουλ, πρώην Φερνάντεζ Βερσινί) και ο Λίαμ Πέιν δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχία του.

Καλεσμένος σε ραδιοφωνική εκπομπή ο 25χρονος τραγουδιστής μέλος του συγκροτήματος One Direction ρωτήθηκε για τα καθήκοντα που έχει ένας νέος πατέρας και την άχαρη δουλειά της αλλαγής πάνας. Και κάπου εκεί αναφέρθηκε στη Σέριλ Κόουλ την οποία αποκάλεσε «σύζυγο μου».

«Είναι πολύ δύσκολο. Τα κάνει συνέχεια. Ακόμα και όταν θέλουμε να ξεκουραστούμε δεν μπορούμε. Πριν από λίγο καιρό είχαμε πάει όλο μαζί στο Λος Άντζελες. Δεν άντεχα. Άφησα τη σύζυγό μου και τον γιο μου στο ξενοδοχείο και πήγα στο αγαπημένο μου μαγαζί για να φάω», είπε ο Λίαμ Πέιν στον ραδιοφωνικό σταθμό SiriusXM και φυσικά η καμπάνα χτύπησε!!!

Το ζητούμενο βέβαια είναι αν η Σέριλ -κατά το προσφιλές συνήθειό της- αλλάξει ακόμη μία φορά το επίθετό της, υιοθετώντας αυτό του συζύγου. Σέριλ σκέτο λοιπόν, ή Σέριλ Πέιν πια; Για να δούμε...

Πάντως η Σέριλ και ο Λίαμ δεν είναι οι μόνοι διάσημοι που παντρεύτηκαν χωρίς κανείς να πάρει «μυρωδιά». Κάνε κλικ στον σύνδεσμο και δες ακόμη αρκετά παραδείγματα της εγχώριας σόουμπιζ.