Έμα Γουάτσον: Δες το απίστευτα σικ χτένισμα της! -Είναι ιδανικό για το καλοκαίρι [photos]

17.05.2017
Η πρόσφατη εμφάνιση της διάσημης σταρ στο κόκκινο χαλί έκλεψε τις εντυπώσεις χάρη στο εύκολο αλλά απόλυτα σικ σινιόν της που είναι ιδανικό για τις καλοκαιρινές εξόδους σου.

Ψάχνεις ένα χτένισμα απλό λες και μόλις βγήκες από το μπάνιο, εύκολο που να μπορείς να το κάνεις μόνη σου και χωρίς πιστολάκι, αλλά ταυτόχρονα τόσο κομψό που να θεωρείσαι καλοχτενισμένη είτε πας στη θάλασσα είτε βγαίνεις για βράδυ;

Τη λύση την έχει η Έμα Γουάτσον και η τελευταία της επίσημη εμφάνιση στα MTV Awards. Ο κομμωτής που επιμελήθηκε το χτένισμά της, ο Adir Abergel το περιγράφει «βρεγμένο και απλό». Εμπνεύστηκε από το tribal look των '90s και δημιούργησε κάτι απλό και κλασικό ανφάς, που όμως ενώ διατηρεί το ίδιο στιλ ωστόσο έχει και μια κάπως... πειραγμένη λεπτομέρεια στο πίσω μέρος.

Στα στεγνά μαλλιά της 27χρονης ηθοποιού άπλωσε ένα προϊόν που χαρίζει wet look και έκανε χωρίστρα στο πλάι. Στη συνέχεια μάζεψε τα μαλλιά πίσω σε αλογοουρά χτενίζοντάς τα ώστε να έχουν λίγο περισσότερο όγκο στο πάνω μέρος και να είναι κολλητά στα πλάγια και τα έπιασε με ελαστικό ασημένιο λαστιχάκι. Στη συνέχεια δίπλωσε την αλογοουρά στη μέση και την έδεσε με ένα παρόμοιο λαστιχάκι. Δες τις φωτογραφίες.

❤️ @emmawatson. @mtv movie awards. #hairbyADIR #mtvmovieawards @rebeccacorbinmurray #bts #emmawatson

A post shared by Adir Abergel (@hairbyadir) on