Διονύσης Σχοινάς: Αποκαλύπτει πως συνάντησε για πρώτη φορά την Καίτη Γαρμπή

17.05.2017
Πριν από λίγες ημέρες, στις 4 Μαΐου, Διονύσης Σχοινάς και Καίτη Γαρμπή γιόρτασαν τα είκοσι χρόνια ευτυχισμένου έγγαμου βίου και παρά το γεγονός ότι όλοι έχουμε δει live την πρόταση γάμου την Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 1997 στο Μπράβο της Ρούλας Κορομηλά, δε γνωρίζαμε μέχρι τώρα πότε την αντίκρυσε για πρώτη φορά και την ερωτεύτηκε ο Σχοινάς.

Την απάντηση έδωσε σε συνέντευξή του στο περιοδικό People λέγοντας:

«Ήταν στο Posidonio, το 1993, στο σχήμα Καρράς – Γαρμπή – Λιβιεράτος. Κάνουμε πρόβες… Είμαι με τον Λάμπη και τη βλέπω να μπαίνει. Γυρίζω και του λέω “αυτή είναι η Γαρμπή; Εγώ αυτή τη γυναίκα θα την παντρευτώ!”» εξιστορεί. «Ξεκινήσαμε πολύ ρομαντικά και ήμασταν στο φλερτ αρκετό καιρό. Η δυνατή προσωπικότητά της και η ομορφιά της με έκαναν να πω πως είναι η γυναίκα της ζωής μου».

Όσο δε για την πρόταση γάμου στο Μπράβο θυμάται:

«Ήταν απόφαση της στιγμής, δεν το γνώριζε κανείς. Ακόμα και όταν το είδαν στην τηλεόραση, οι δικοί μου άνθρωποι δεν μπορούσαν να με βρουν γιατί είχα κλείσει το κινητό!»

Τονίζει δε πως:

«Με την Καίτη δεν μας ενώνει ένα πράγμα, είναι πολλά. Μικρά και μεγάλα, καθημερινά και “επίσημα”, δύσκολα και εύκολα… Πολλά!»

Σκέφτηκαν ποτέ όλα αυτά τα χρόνια να χωρίσουν; Η απάντηση είναι αρνητική.

«Με την Καίτη είμαστε ομάδα, και μάλιστα πολύ δυνατή. Είναι δύσκολο να τη διαλύσουμε!».