Γκρίνιες και εντάσεις στο Survivor: Ποιοί ενοχλούνται με ποιούς

10.05.2017
Ανεβαίνουν τα... γράδα και οι ψυχολογικές εντάσεις στο Survivor. Μετά την ήττα από τους “Μαχητές” οι “Διάσημοι” κλήθηκαν να ψηφίσουν με την Λάουρα Νάργες και τον Μπο να βγαίνουν με ίσες ψήφους υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ακολούθησαν η Ευριδίκη Βαλαβάνη και ο Κώστας Κοκκινάκης για να ολοκληρωθεί η τετράδα.

Ωστόσο, το αποτέλεσμα της κάλπης έκανε γκελ σε πολλούς. Ανάμεσά τους ο Γιώργος Αγγελόπουλος που αν και για πρώτη φορά κερδίζει ατομική ασυλία και δεν είναι προτεινόμενος, δεν είδε όμως με θετικό τρόπο την επιλογή του Μπο για αποχώρηση.

“Στην ψηφοφορία του Μπο δεν υπάρχει λογική. Τον ψηφίζουν για να διατηρήσουν την παρέα τους”, είπε ο Ντάνος και πρόσθεσε: “Η παραλία αυτή δεν είναι καφετέρια. Εδώ υπάρχουν επιβίωση, συμβίωση και υποχρεώσεις”.

«Απογοητεύτηκα με τον Αγγελόπουλο!»

Για την τελευταία κόντρα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο στο Survivor μίλησε στην εκπομπή “Όλα Καλά” ένας από τους «κολλητούς» του Γιάννη Σπαλιάρα.

«Απογοητεύτηκα, με ενόχλησε που συμπεριφέρθηκε με αυτό τον τρόπο. Δεν τον κατηγορώ ή τίποτε άλλο. Μπορεί να τον ενδιαφέρει μόνο το παιχνίδι και να πήγε εκεί για τα λεφτά. Είναι πολύ λυπητερό αυτό που φάνηκε, στεναχωρήθηκε ο κόσμος που έβγαλε αυτόν τον χαρακτήρα. Η συμπεριφορά αυτή νομίζω δεν άξιζε να το πει γιατί ούτε καν γύρισε ο Γιάννης να μιλήσει στον Αγγελόπουλο, ούτε να κατηγορήσει την άλλη ομάδα».