Τι αποκαλύπτει η Παπαδοπούλου για Χανταμπάκη: «Κατάλαβα ότι είχε μοιραστεί...»

05.05.2017
Η αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου γέννησε πολλές προσδοκίες στο τηλεοπτικό κοινό να μάθει τι συμβαίνει στα παρασκήνια του Survivor μιας και η ίδια μέσα στο παιχνίδι ήταν ειλικρινής και δε μάσαγε τα λόγια της.

Σε νέα της συνέντευξη στο People η όμορφη τραγουδίστρια μίλησε -μεταξύ άλλων- και για τον Στέλιο Χανταμπάκη, αλλά και γιατί αποχώρησε από το ριάλιτι:

«Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Με τον Στέλιο Χανταμπάκη κάναμε παρέα στο Survivor, αλλά στην πορεία άλλαξε η κατάσταση και κατάλαβα ότι είχε μοιραστεί πράγματα που τα είχα πει μόνο στον ίδιο. Δεν θέλω να επεκταθώ σε περισσότερες λεπτομέρειες. Πριν φύγω, τόνισα πως το σημαντικότερο για μένα είναι να κρατήσω το επίπεδο και την αξιοπρέπειά μου. Πολέμησα πολύ με το “εγώ” και το πείσμα μου. Ωστόσο, τα παράπονα μαζεύτηκαν, έγιναν θυμός και μετά εγωισμός».

Έχουν συναντηθεί τώρα που είναι και οι δύο στην Αθήνα; Και τι έχει να πει για τη συγνώμη του μετά το περιστατικό με το μαγιό;

«Από τότε που γυρίσαμε στην Αθήνα δεν έχουμε συναντηθεί ακόμα με τον Στέλιο. Είμαι, όμως, σίγουρη ότι το εννοεί. Άνθρωποι είμαστε και κάνουμε λάθη. Το θέμα είναι ο καθένας από εμάς να κάνει την αυτοκριτική του και να βελτιώνεται. Χωρίς να τον γνωρίζω πολύ καλά, είχε στοιχεία που με κέρδισαν. Χάρηκα πολύ όταν ήρθε στην ομάδα μας. Όταν πήγα στο συμβούλιο και ψήφισα τον Στέλιο, το έκανα με αυθορμητισμό, γιατί είχα θυμό για την κατάσταση της ομάδας. Παρ’ όλα αυτά, δεν ένιωσα όμορφα όταν το έκανα. Εκεί πήγα κόντρα στις αρχές και στα πιστεύω μου, αλλά μέσα στην αδικία προσπάθησα να είμαι δίκαιη. Εννοείται ότι μετά το συμβούλιο αυτομαστιγώθηκα. Είμαι αυστηρή και σκληρή με τον εαυτό μου».