Έγκυος η Νίκι Ριντ: Δες τη γλυκύτατη ανάρτηση-ανακοίνωση [Photo]

05.05.2017
Πρώτη φορά γονείς πρόκειται να γίνουν πολύ σύντομα η διάσημη ηθοποιός και ο συνάδελφος, σύζυγός της, Ίαν Σόμερχάλντερ και το ανακοίνωσαν με μια πολύ όμορφη φωτογραφία που συνοδευόταν από εξίσου όμορφα λόγια.

Δυο χρόνια μετά τον γάμο τους, η Νίκι Ριντ και ο Ίαν Σόμερχάλντερ περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Οι ηθοποιοί επέλεξαν να ανακοινώσουν τα νέα μέσω Instagram με έναν τρόπο που μοιραία έφερε στον νου την αντίστοιχη ανακοίνωση του ζέυγους Τζάστιν Τιμπερλεϊκ και Τζέσικα Μπίελ.

Στη φωτογραφία ο Ίαν έχει γονατίσει μπροστά στη Νίκι, ακουμπά στοργικά την ιδιαίτερα φουσκωμένη κοιλιά της και τη φιλά, ενώ στη λεζάντα απευθύνουν ένα γράμμα στο αγέννητο παιδί τους.

«Γεια σου μικρούλη
Σε γνωρίζω, όμως μόνο επειδή σε αισθάνομαι. Πώς είναι δυνατό να αγαπάς κάποιον τόσο πολύ ήδη; Το μόνο που ξέρω είναι ότι πρόκειται για το πιο δυνατό συναίσθημα που έχω νιώσει ποτέ. Μοιραζόμαστε αυτό το σώμα για αρκετό καιρό τώρα και έχουμε ήδη βιώσει τόσα πολλά μαζί... Ανυπομονούμε να σε γνωρίσουμε
Με αγάπη
Οι γονείς σου»

Πληφορορίες για το φύλο του μωρού δεν έχουμε όμως ίσως η Νίκι θέλει κάτι να πει με το πανέμορφο baby blue χρώμα που επέλεξε για το φόρεμά της; Θα δείξει..