Μάρκος Σεφερλής: Μιλά πρώτη φορά για τον φάκελο με τα 200ευρα [vds]

27.04.2017
Ο Μάρκος Σεφερλής έκανε για πρώτη φορά δηλώσεις σχετικά με το περιστατικό που συνέβη στην Κρήτη και αφορούσε στην απώλεια ενός φακέλου γεμάτου χρήματα σε τοπικό ψητοπωλείο. Στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» ο Μάρκος ξεκαθάρισε την παρεξήγηση.

Η υποτιθέμενη ιστορία έχει ως εξής: Ο Μάρκος Σεφερλής μετά το τέλος της παράστασης «Delivery γέλιου» στην Κρήτη μαζί με τον υπόλοιπο θίασο πήγαν να φάνε σε ψητοπωλείο της περιοχής και όταν έφυγαν άφησαν πάνω στο τραπέζι τον φάκελο με τις εισπράξεις.

Όταν το συνειδητοποίησαν ήταν αργά, αφού οι υπάλληλοι του ψητοπωλείου είχαν μαζέψει το τραπέζι και είχαν πετάξει τον φάκελο στα σκουπίδια. Ο φάκελος βρέθηκε από τις δυο γυναίκες από την καθαριότητα του δήμου και μάλιστα πήρανε και πενθήμερη τιμητική άδεια.

Ο Μάρκος Σεφερλής δήλωσε σχετικά με το περιστατικό:

«Δεν έχασα κανέναν φάκελο, ούτε ο θίασός μου με χρήματα... του αδερφού μου ήταν και περιείχε περίπου 200 ευρώ... Ο Δημήτρης έχασε ένα φάκελο έγιναν οι κατάλληλες ενέργειες και βρέθηκε ο φάκελός και τελείωσε εκεί η ιστορία που μετά έγινε υστερία... Όλα αυτά που γράφτηκαν ήταν σενάρια της φαντασίας... δεν κουβαλάμε λεφτά σε σουβλατζίδικα...κακώς πήραμε τέτοιες διαστάσεις»!

Δείτε το σχετικό βίντεο: