Mαντόνα: Νέα ταινία για τη ζωή της απειλεί να τα αποκαλύψει όλα [photos]

27.04.2017
Πολύ δυσαρεστημένη είναι η διάσημη σταρ με ένα καινούριο φιλμ που ετοιμάζει η Universal και θα έχει θέμα του τα νεανικά της χρόνια και τις προσπάθειές της να φτιάξει την καριέρα της.

Προβλήματα φαίνεται να έχει η Μαντόνα καθότι ετοιμάζεται μια νέα ταινία για τη ζωή της, η οποία δεν έχει την συγκατάθεσή της. Η ταινία θα ονομάζεται «Blonde Ambition», το όνομα δηλαδή της περιοδείας της το 1990, αυτήν δηλαδή που εμφανίστηκε ντυμένη με Gaultier και τα περίφημα κωνικά σουτιέν.

Φυσικά η 58χρονη σταρ είναι έξαλλη με αυτό και δεν κάνει τίποτα να το κρύψει. Με ανάρτησή της στο Instagram καταδικάζει την ταινία λέγοντας:

«Κανείς δεν γνωρίζει τι γνωρίζω και τι έχω δει. Μόνο εγώ μπορώ να διηγηθώ την ιστορία μου. Οποιοσδήποτε άλλος το προσπαθεί είναι τσαρλατάνος και ανόητος».

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter η ταινία αφορά τα νεανικά χρόνια της διάσημης τραγουδίστριας αφού έφτασε στο Μανχάταν από το Μίσιγκαν τα τέλη της δεκαετίας του '70 σαν μια φιλόδοξη χορεύτρια και τις προσπάθειές της να εδραιωθεί στο χώρο της μουσικής. Τα δικαιώματα της ταινίας τα έχει η Universal.