Ελισάβετ Δοβλιατίδου: Το δίμετρο μοντέλο που έδιωξαν από το Survivor [photos]

02.03.2017
Ακόμα ένας παίκτης των “μαχητών” του Survivor αποχώρησε από το νησί. Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου ήταν αυτή που επέλεξε το τηλεοπτικό κοινό για να αφήσει την παραλία του Αγίου Δομίνικου και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Μπορεί στο Survivor να φαινόταν λίγο ταλαιπωρημένη, αλλά παραμένει πολύ εντυπωσιακή. Η 24χρονη Ελισάβετ Δοβλιατίδου είναι γεννημένη στη Θεσσαλονίκη. ζει στην Αθήνα, όπου και εργάζεται ως μοντέλο.

Μάλιστα, πριν μπει στο survivor 2017 έκανε τα πρώτα βήματα στην καριέρα της. Έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής αρκετές φωτογραφίσεις για καταλόγους εταιριών ένδυσης. Στο survivor πήρε μέρος για την εμπειρία, την αδρεναλίνη και την περιπέτεια.

Η Ελισάβετ Δοβλιτιάδου, όπως η ίδια έχει δηλώσει, στον ελεύθερό χρόνο της πηγαίνει γυμναστήριο, μια και θέλει να διατηρείται σε φόρμα, ενώ δεν λέει «όχι» σε μια έξοδο στον κινηματογράφο, αν πρόκειται για κάποια κομεντί, αφού είναι το είδος των κινηματογραφικών ταινιών που λατρεύει.

Από ελληνική μουσική ακούει Πάνο Κιάμο, ενώ το μεγάλο της όνειρο είναι να πάει στο Λος Αντζελες! Προς το παρόν πάντως δοκίμασε... Αγιο Δομίνικο.