Τζορτζ Μάικλ: Τα υπόλοιπα 3 μέλη των Wham τον τιμούν στα Brit Awards [photos & vds]

23.02.2017
Λαμπρή βραδιά για το τραγούδι η χθεσινή όπου αποδόθηκαν τα φετινά Brit Awards στο Λονδίνο και, φυσικά, ξεχωριστό κομμάτι στην τελετή κέρδισαν οι διάσημοι αστέρες που "χάθηκαν" το 2016. Ανάμεσα σε αυτούς, ο Τζορτζ Μάικλ, τον οποίο τίμησαν ξεχωριστά οι πιο δικοί του άνθρωποι.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, μετά το συνολικό αφιέρωμα στους καλλιτέχνες που αποχαιρετήσαμε μέσα στη χρονιά που πέρασε, ανέβηκε στη σκηνή το έτερον ήμισύ του στους θρυλικούς Wham, ο Άντριου Ρίτζλεϊ. Όμως δεν ήταν μόνος.

Μαζί του ανέβηκαν και η Πέπσι με την Σίρλεϊ, οι δυο τραγουδίστριες, χορεύτριες που πλαισίωναν το ντουέτο σε όλες τις εμφανίσεις τους. Οι τρεις τους γύρισαν τον χρόνο πίσω και θυμήθηκαν μοναδικές στιγμές που έζησαν από τη στιγμή που γνώρισαν τον Τζορτζ Μάικλ.

Στο τέλος του αφιερώματος, μάλιστα, ανέβηκε στη σκηνή ο Κρις Μάρτιν των Coldplay και τραγούδησε ένα τραγούδι του Μάικλ μόνος και "ντουέτο" μαζί με τον θρυλικό, εκλιπόντα τραγουδιστή. Στο τέλος όλοι οι παραβρισκόμενοι σηκώθηκαν όρθιοι για να τιμήσουν με τον καλύτερο τρόπο τη μνήμη του Τζορτζ Μάικλ που "έφυγε" ανήμερα των Χριστουγέννων, μιας γιορτής που "τίμησε' όσο κανείς άλλος.