Βίκυ Σταμάτη: «Ζητώ συγγνώμη από το παιδί μου για αυτούς που μας κατέστρεψαν...» [vds]

22.02.2017
Στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη μίλησε σήμερα Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου η Βίκυ Σταμάτη, η οποία δεν μπόρεσε να παραστεί στη σημερινή συνεδρίαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων στην εκδίκαση της υπόθεσης του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Να σημειώσουμε ότι η συνεδρίαση διακόπηκε επειδή για λόγους υγείας απουσίαζε, όπως πληροφορηθήκαμε από την εκπομπή La Biri Biri.

Στη συζήτησή της με τη Χριστίνα Λαμπίρη, η Βίκυ Σταμάτη αναφέρθηκε στο παιδί της και τις δύσκολες στιγμές που περνούν δεδομένου ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος είναι στη φυλακή και είπε χαρακτηριστικά:

«Είστε μητέρα κυρία Λαμπίρη. Θέλω να σας πω ότι κάθε μέρα, κάθε βράδυ κυρίως, το παιδί μου, το οποίο κλαίει διότι έχει περάσει σε μια άλλη ηλικία, του λείπει ο πατέρας του, βρισκόμαστε στην προεφηβεία. Χρησιμοποιούμε για τον μπαμπά τη λέξη «εκεί». Πόσο άκαρδη λέξη η λέξη «εκεί». Δεν τολμούμε να πούμε τη λέξη φυλακή, δεν τολμώ να του την πω. Λέμε απλά ο μπαμπάς είναι εκεί. Ο μπαμπάς έχει φως; Ο μπαμπάς είναι στο σκοτάδι.

Το μόνο που λέω και που θέλω να ακούσετε είναι πως ζητώ συγγνώμη από το παιδί μου για τους άλλους, οι οποίοι μας κατέστρεψαν την ευκαιρία μας να ζήσουμε μαζί. Λέω μόνο «συγγνώμη καρδούλα μου που σου κατέστρεψαν την ευκαιρία να ζήσουμε όλοι μαζί, αλλά κλείσε τα μάτια σου, αγόρι μου και κάρφωσε το βλέμμα σου στο σκοτάδι τώρα όπως κάνει και η μανούλα, όπως έκανε και η μανούλα όσο έλειπε από κοντά σου. Και θα βρούμε το δρόμο μας. Βάστα αγάπη μου, εγώ είμαι εδώ και ο μπαμπάς είναι εδώ». Συγνώμη, κυρία Λαμπίρη, παρασύρθηκα.»