Η εξομολόγηση της Μενεγάκη για τη μικρή Μαρίνα: «Λέω Θεέ μου σ΄ευχαριστώ. Αυτοθαυμάζομαι» [vds]

22.02.2017
Δε μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου τύπου εξομολογήσεις, αλλά όπως λέει και ο σοφός λαός μας για όλα υπάρχει πρώτη φορά και αυτό έκανε και σήμερα Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου η Ελένη Μενεγάκη.

Με αφορμή το θέμα που συζητούσε με τη Ελιάνα Χρυσικοπούλου και τον Γρηγόρη Γκουντάρα και αφορούσε τις γυναίκες που αποφασίζουν να κάνουν παιδί μετά τα 40 και τα σχόλια που ακούνε από τον περίγυρό τους, η παρουσιάστρια εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία κι είπε ουσιαστικά «μην πηγαίνετε μακριά, έχετε το παράδειγμα μπροστά σας».

Αποκάλυψε πως μόνο ένα άρθρο διάβασε που έγραφε κάποιος «γιατί πάει και κάνει παιδί η Μενεγάκη», αλλά δε στάθηκε πολύ και το προσπέρασε και ιδού ο λόγος:

«Είμαι εγώ ευτυχισμένη; Κατάφερα να αποκτήσω παιδί; Το 'χω σήμερα και το κοιτάζω και το λατρεύω και δεν το πιστεύω ακόμα. Το κοιτάζω και λέω “μα είναι δικό μου, το κανα;”. Εγώ μου βγάζω το καπέλο εμένα. Κάθε πρωί λέω “Θεέ μου σε ευχαριστώ” και μετά λέω “α ρε Ελένη έχεις πολλά κότσια”. Εγώ αυτοθαυμάζομαι. Και θαυμάζω όποια γυναίκα έχιε την ψυχική αντοχή είτε έχει παιδιά είτε δεν έχει, να δημιουργήσει να κάνει το πρώτο της παιδί σε μια ηλικία που έχεις βάλει τη ζωή σου σε μια σειρά κι είναι πάρα πολύ δύσκολο, πρέπει να το θέλεις πάρα πολύ για να μπεις σε αυτή τη διαδικασία».