Ο Τζορτζ Κλούνεϊ ξεκαθαρίζει τα πάντα για την εγκυμοσύνη της Αμάλ & το φύλο των διδύμων

22.02.2017
Ο διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης και η σύζυγός του Αμάλ Αλαμουντίν αποκαλύπτουν όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για τον ερχομό των πρώτων τους παιδιών αλλά και για τις ανησυχίες τους μπροστά σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής τους.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ ετοιμάζεται σε μερικούς μήνες να παίξει τον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής του, αυτόν του πατέρα. Και φαίνεται ότι είναι αποφασισμένος να τον παίξει όσο πιο σωστά μπορεί ξεκινώντας από τώρα που η σύζυγός του Αμάλ είναι ακόμη έγκυος.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο 55χρονος ηθοποιός μιλά για το πώς άλλαξε η ζωή και των δυο τους με την επερχόμενη άφιξη των διδύμων αλλά και τις ευθύνες που επιφέρει η απόκτηση παιδιών τη σημερινή μέρα.

Μιλώντας στο γαλλικό Paris Match ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός παραδέχτηκε πώς ο ίδιος και η σύζυγός του είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί: «Πώς να μην είμαστε ανήσυχοι όταν αντιμετωπίζουμε αυτή την τεράστια ευθύνη; Του να φέρεις ένα παιδί σε αυτό τον κόσμο; Και πολύ περισσότερο δύο! Είμαστε πολύ πολύ ευτυχείς, πολύ ενθουσιασμένοι αλλά και λίγο αγχωμένοι. Είναι φυσιολογικό» δήλωσε.

Και όσον αφορά το φύλο των παιδιών ο Κλούνεϊ απάντησε -ότι αντίθετα με τις φήμες που κυκλοφορούν- δεν το γνωρίζει ούτε και ο ίδιος: «Δεν ξέρω πώς ξεκίνησε αυτή η φήμη, ότι θα αποκτήσουμε ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Εμείς οι ίδιοι δεν το γνωρίζουμε ακόμα, και δεν θέλουμε και να το μάθουμε».

Είπε ακόμα ότι αυτό το διάστημα της εγκυμοσύνης της Αμάλ αποφεύγουν τα ταξίδια σε επικίνδυνες περιοχές του κόσμου: «Αποφασίσαμε να είμαστε πιο υπεύθυνοι και να αποφύγουμε τον κίνδυνο. Δεν θα πάω στο Νότιο Σουδάν ούτε στο Κογκό και η Αμάλ δεν θα πάει στο Ιράκ ή σε άλλα μέρη του κόσμου που γνωρίζει ότι δεν την θέλουν. Στο παρελθόν δεν με ένοιαζε».

Και σε ποιο κράτος σκοπεύουν να ζήσουν μετά την έλευση των παιδιών; «Τώρα έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε σε τρεις χώρες: την Ιταλία, την Αμερική και την Αγγλία» λέει καθότι διατηρούν σπίτια και στα τρία κράτη. «Αλλά όταν τα παιδιά πάνε σχολείο θα χρειαστεί να αποφασίσουμε που θα μείνουμε. Στο εντωμεταξύ θα συνεχίσουμε να κινούμαστε ανάλογα με τα προγράμματά μας. Ο κόσμος πιστεύει ότι δεν είμαστε ποτέ μαζί» συνεχίζει «ωστόσο ποτέ δεν μείναμε χωριστά για διάστημα μεγαλύτερο της μιας εβδομάδας».