Δείτε την Αντζελίνα Τζολί μαζί με τα παιδιά της να τρώνε σκορπιούς και ταραντούλες [video]

21.02.2017
Μπορεί το βάρος της να έχει μειωθεί σημαντικά κάνοντας τους πάντες να φοβούνται για νευρική ανορεξία, ωστόσο η διάσημη σταρ αποθανατίστηκε μαζί με τα παιδιά της στην Καμπότζη να γεύονται αράχνες, γρύλλους και άλλες... νοστιμιές!

Η Αντζελίνα Τζολί δεν είναι μια συνηθισμένη σταρ και μας έχει συνηθίσει στις εξτρίμ καταστάσεις. Το πρόβλημά της με τα ναρκωτικά σε νεαρή ηλικία, η συλλογή της με μαχαίρια, το φιαλίδιο με το αίμα του αγαπημένου της που κουβαλούσε πάνω της, η αμφιλεγόμενη σχέση με τον αδερφό της είναι μερικά από αυτά που έχουν ακουστεί γι' αυτήν στο παρελθόν.

Ευτυχώς μετά ήρθε η σχέση της με τον Μπραντ Πιτ, έγινε μητέρα και το κορίτσι σοβάρεψε. Μόνο που το βάρος της μειώθηκε σημαντικά και όλοι έκαναν λόγο για νευρική ανορεξία... Ώσπου ήρθε το βίντεο από την πρόσφατη επίσκεψή της στην Καμπότζη και είδαμε ότι η Αντζελίνα μας τρώει καλέ, απλώς δεν τρώει τα εδέσματα των κοινών ανθρώπων! Δώσε της γρύλλους, δώσε της αράχνες, δώσε της έντομα και θα δεις χαρά που θα κάνει.

Και μαθαίνει και τα δίδυμά της τα 8χρονα Knox και Βίβιαν να τα τρώνε: «Βλέπεις το σκληρό τμήμα εκεί που είναι τα δόντια; Αφαιρείς τους κυνόδοντες» τους λέει ενώ πιάνει τις αράχνες και ετοιμάζονται όλοι μαζί να τις μαγειρέψουν.Στη συνέχεια αποκαλύπτει πώς η ίδια έφαγε για πρώτη φορά έντομα στο πρώτο της ταξίδι στην Καμπότζη: «Ξεκινάς με γρύλλους. Τρως γρύλλους και πίνεις μια μπύρα. Μετά συνεχίζεις με ταραντούλες»

Απ' ότι φαίνεται τα παιδιά τρώνε ήδη μεγάλα έντομα αφού η Σίλο μοιράζεται με τη μαμά της ένα φρεσκομαγειρεμένο έντομο που η Αντζελίνα λέει ότι είναι σκορπιός και ότι δύσκολα μασιέται. Η μικρή πάντως δείχνει να το διασκεδάζει. Τι γεύση έχουν τα έντομα; Σύμφωνα με τον Knox: «Σαν τσιπς αλλά χωρίς γεύση».

Δείτε το βίντεο από το BBC