O Τζορτζ Κλούνεϊ μιλά πρώτη φορά δημόσια για την εγκυμοσύνη της Αμάλ

21.02.2017
Φήμες υπήρχαν εδώ και καιρό. Ωστόσο μόλις χτες ο διάσημος ηθοποιός αποκάλυψε ότι μαζί με τη σύζυγό του Αμάλ θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά και ότι είναι πραγματικά ενθουσιασμένος με το γεγονός.

Στην αρχή ήταν απλώς μια δημοσιογραφική φήμη ότι ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η σύζυγός του Αμάλ Αλαμουντίν περιμένουν το πρώτο τους παιδί ή μάλλον παιδιά, γιατί η Αμάλ ήταν έγκυος με δίδυμα. Στη συνέχεια ο ίδιος ο κολλητός του φίλος, ο Ματ Ντέιμον βγήκε να επιβεβαιώσει την είδηση, ενώ λίγο αργότερα η μητέρα του Κλούνεϊ αποκάλυψε και το φύλο των μωρών: ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι.

Μέχρι στιγμής όμως κανείς από το ζευγάρι δεν είχε πει κάτι, ώσπου χτες ο 55χρονος ηθοποιός έβαλε τέλος στη φημολογία των τελευταίων εβδομάδων και σε συνέντευξή του στη γαλλική εκπομπή Rencontres de Cinema δήλωσε:

«Είμαστε πραγματικά ευτυχισμένοι και ενθουσιασμένοι. Θα είναι μια μεγάλη περιπέτεια. Το έχουμε δεχτεί με όλη μας την καρδιά».

Όσον αφορά το πώς το δέχτηκαν οι αγαπημένοι τους φίλοι, ο 55χρονος ηθοποιός δήλωσε ότι του έκαναν λιγάκι καζούρα: «Αφού με άκουσαν έκαναν απόλυτη ησυχία και μετά άρχισαν να μιμούνται κλάματα μωρών. Και μετά όλοι στο τραπέζι ξέσπασαν σε γέλια».