Λίτσα Γιαγκούση: Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που έχει αμελήσει & την ταλαιπωρεί

03.02.2017
Η αγαπημένη τραγουδίστρια Λίτσα Γιαγκούση μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό για τη σχέση της με το χρήμα, λέγοντας πως είναι γενναιόδωρη, ενώ άλλοι την αποκαλούν σπάταλη:

«Σίγουρα έχω βγάλει χρήματα. Δεν ήταν όμως τόσα πολλά και με το χέρι που έχω, γιατί είναι πολύ ανοιχτό. γενικά είμαι γενναιόδωρη, άλλοι με λένε σπάταλη. Κι όχι μόνο για δική μου ευχαρίστηση, γενικά μου αρέσει να χρησιμοποιώ το χρήμα για καλό, είτε δικό μου, είτε άλλων. Και τα ρούχα είναι μέσα, αλλά ποτέ με υπερβολικές αγορές. Και τις εποχές που παίρναμε πολύ πιο καλά χρήματα έχω βάλει σε πίστα μπλουζάκι που το έχω αγοράσει 3 ευρώ από το καλάθι.»

Στη συνέχεια η Γιαγκούση μίλησε για το πρόβλημα υγείας με τα μάτια της, το οποίο έχει αμελήσει και πρέπει να κάνει χειρουργείο για να ξεπεραστεί.

«Έχω ένα πρόβλημα με τα μάτια μου. Θα μπορούσα να έχω ενεργήσει λίγο νωρίτερα και να είναι λίγο πιο καλά τα πράγματα. Από συχνή χρήση κορτιζόνης υπάρχει η πίεση στο ένα μάτι, ταλαιπωρούμαι αρκετό καιρό. Φτάνει ο κόμπος στο χτένι για να πάρω αποφάσεις και να πάω στο γιατρό. Πρέπει να χειρουργηθώ για να σταματήσει να ανεβαίνει η πίεση».