Είναι η Τζέσικα Άλμπα η πιο γλυκιά μανούλα της σόουμπιζ;

03.02.2017
Η διάσημη ηθοποιός αποκαλύπτει τα μυστικά της για να μεγαλώσει σωστά τα παιδιά και τις προσπάθειες που κάνει να ανταπεξέλθει στον απαιτητικό ρόλο του γονέα χωρίς να θυσιάσει ούτε την επαγγελματική της πορεία ούτε την οικογενειακή ευτυχία.

Η Τζέσικα Άλμπα έχει αποκτήσει δυο κόρες από το γάμο της με τον Κας Γουόρεν. Την 8χρονη Όνορ και την 5χρονη Χέιβεν. Αν και ο ηθοποιός σύζυγός της δεν είναι διάσημος όσο αυτή, εντούτοις έχουν μια υπέροχη σχέση και έχουν δημιουργήσει μια αγαπημένη οικογένεια.

We had an awesome Xmas this year -wearing matching pajamas n all.

A photo posted by Jessica Alba (@jessicaalba) on

The monkeys -love them so much💞💞💞 #familyvacay

A photo posted by Jessica Alba (@jessicaalba) on

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η 35χρονη ηθοποιός αποκάλυψε τον τρόπο που μεγαλώνει τα παιδιά της και βλέπουμε ότι έχει τις ίδιες ανασφάλειες, αγωνίες και απογοητεύσεις που περνάμε όλοι οι γονείς. «Μερικές φορές το μυαλό μου βρίσκιεται σε τόσα διαφορετικά μέρη ταυτόχρονα και νιώθω ότι δεν είμαι παρούσα» δηλώνει νιώθοντας κάποιες ενοχές.

Ακόμα εξηγεί πώς προσπαθεί να διαπαιδαγωγήσει τις κόρες της. «Νομίζω ότι είμαι περισσότερο αυστηρή παρά χαλαρή σαν γονιός. Αλλά πιστεύω ότι στα παιδιά πρέπει να θέτουμε όρια. Νομίζω ότι τα παιδιά μου βελτιώνονται όταν γνωρίζουν σε ποια πλαίσια μπορούν να κινηθούν και τότε μπορούν να είναι δημιουργικά και να παίξουν. Επίσης είναι σημαντικό να κοιμούνται αρκετά, να τρέφονται σωστά και να είναι αρκετά δραστήρια».

Υπογραμμίζει ακόμα το πως προσπαθεί να γίνει καλύτερη μητέρα αποφεύγοντας τα λάθη που έκανε η δική της μητέρα. «Ήμουν πολύ πεισματάρικο παιδί και αν κάτι δεν γινόταν όπως ήθελα εγώ τότε σταύρωνα τα χέρια μου και πάταγα πόδι. Την πρώτη φορά που η Όνορ το έκανε αυτό νόμισα ότι έβλεπα εμένα όταν ήμουν 7 ετών. Αλλά η μαμά μου τότε δεν προσπαθούσε να μου μιλήσει. Μου έλεγε: “θα πας τιμωρία, πήγαινε τώρα στο δωμάτιό σου”. Αυτό όμως δεν βγάζει πουθενά. Εγώ προσπαθώ να της μιλήσω. “Πες μου πώς νιώθεις” της λέω. “Γιατί συμπεριφέρεσαι έτσι;” Συνήθως θέλει απλώς να την αφήσω για λίγο μόνη της να καταλάβει πώς αισθάνεται».

Dad smooches -So grateful for my family 💗💙💗

A photo posted by Jessica Alba (@jessicaalba) on

Και ποιο πιστεύει ότι είναι το μεγαλύτερο προτέρημά της σαν μητέρα; «Νομίζω ότι είμαι περίεργη και ανοιχτή και προσπαθώ συνεχώς να βελτιωθώ. Δεν προσποιούμαι ότι ξέρω τα πάντα και φυσικά δεν πιστεύω ότι είμαι τέλεια!».