Γιώργος Μαυρίδης: Κάλεσμα για τατουάζ με φιλανθρωπικό σκοπό!

01.02.2017
Για μια ακόμη φορά ο Γιώργος Μαυρίδης παίρνει την θέση του tatoo artist και μας καλεί για δεύτερη φέτος χρονιά να κάνουμε ένα διακριτικό τατουάζ με τα έσοδα να διατίθενται για αγορά ιατρικού εξοπλισμού για την παιδιατρική του ΑΧΕΠΑ.

Το γνωστό τατουάζ φατσούλα θα γίνεται με ελάχιστο κόστος 20 ευρώ από καλλιτέχνες του στούντιο τατουάζ που διατηρεί ο ίδιος, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου από τις 12 το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη.

Ο ίδιος αναφέρει:

«Κάποια προβλήματα στην ζωή γνωρίζουμε ότι δεν μπορούμε να τα λύσουμε, σίγουρα όμως αξίζει να προσπαθούμε για το καλύτερο.

Την Κυριακή, λοιπόν, στις 5 Φεβρουαρίου και ώρα 12 το πρωί θα ξεκινήσουμε να κάνουμε τατουάζ την χαμογελαστή φατσούλα μας μέχρι να εξαντληθούμε.

Αυτή την φορά θα είμαστε όλοι οι καλλιτέχνες από το στούντιο οπότε θα μπορέσουμε να κάνουμε όσο περισσότερα τατουάζ γίνεται.
Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για αγορά ιατρικού εξοπλισμού για την παιδιατρική του ΑΧΕΠΑ.

Θα ήθελα να πω από πλευράς μου πως η συγκεκριμένη δράση δεν λύνει σε καμία περίπτωση τα τεραστία προβλήματα που αντιμετωπίζει η κλινική λόγω απουσίας κράτους.

Μπορεί, ωστόσο, να δώσει χειροπιαστή βοήθεια στο θέμα της έλλειψης εξοπλισμού, που δυσκολεύει τόσο το έργο των γιατρών, όσο και την νοσηλεία των παιδιών.
Ραντεβού την Κυριακή στο γνωστό μέρος!
Η ελάχιστη τιμή του τατουάζ θα είναι 20 ευρώ»