Μπραντ Πιτ - Αντζελίνα Τζολί: Μια νέα ταινία αποκαλύπτει όλα τα μυστικά τους

30.01.2017
Η σχέση και το πολύκροτο διαζύγιο των δύο διάσημων σταρ του Χόλιγουντ θα αποτελέσει το θέμα ενός νέου ντοκιμαντέρ του σκηνοθέτη Ίαν Χάλπεριν.

Ενώ το διαζύγιο του Μπραντ Πιτ, 53 και της Αντζελίνα Τζολί, 41 απασχολεί τα μίντια όλου του κόσμου και δεν φαίνεται να είναι ούτε εύκολο ούτε φιλικό, ένα ακόμη πρόβλημα έρχεται να προστεθεί στην ήδη διαταραγμένη τους σχέση. Ο σκηνοθέτης Ίαν Χάλπεριν ετοιμάζει ένα ντοκιμαντέρ με θέμα τη σχέση τους και υπόσχεται να αποκαλύψει όλα τα καλά κρυμμένα μυστικά τους.

Πηγή καλά προσκείμενη στο σκηνοθέτη αποκάλυψε ότι «Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό φιλμ αφού ο Ίαν ερεύνησε σε βάθος κάθε πτυχή της ζωής τους και ισχυρίζεται ότι το ζευγάρι είχε αποξενωθεί τουλάχιστον ένα χρόνο πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου τους το Σεπτέμβριο του 2016. Μάλιστα κατάφερε μαζί με την ερευνητική του ομάδα να αποκτήσει ανέκδοτο υλικό από συνεντεύξεις τους. Πολλά πράγματα θα ακουστούν για πρώτη φορά».

Εν τω μεταξύ ο Μπραντ Πιτ φημολογείται ότι τώρα είναι πολύ καλύτερα αφού του επιτρέπεται να συναντιέται πιο συχνά με τα παιδιά του. «Του είχαν λείψει πολύ» εξομολογείται πηγή από το φιλικό του περιβάλλον. «Τώρα είναι πολύ πιο ευτυχισμένος, τα αγαπά πολύ και του είχαν λείψει. Τα παιδιά του είναι όλη του η ζωή, το μόνο που τον ενδιαφέρει. Και είναι πολύ ικανοποιημένος που τώρα έχουν πέσει οι τόνοι και μπορούν πιο ήπια να συζητήσουν το θέμα του διαζυγίου τους με την Αντζελίνα ώστε η όλη διαδικασία να γίνει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη για τα παιδιά».