Κατέρρευσε ψυχολογικά η ηθοποιός Μίσα Μπάρτον - Οδηγήθηκε σε κλινική [δείτε photo]

27.01.2017
Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε, για ακόμα φορά, η πασίγνωστη ηθοποιός, καθώς η αλλοπρόσαλλη επιθετική συμπεριφορά της προκάλεσε ανησυχία στους γείτονές της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του δαιμόνιου TMZ, οι γείτονες είδαν τη διάσημη σταρ του Χόλιγουντ Μίσα Μπάρτον να κρέμεται πάνω τον φράκτη του σπιτιού της και να ουρλιάζει πως η μητέρα της είναι μάγισσα και ότι ο κόσμος καταρρέει.

«Ω Θεέ μου, τελειώνει! Το αισθάνομαι και είναι άγριο!» λέγεται ότι φώναζε σε κάποια φάση, φορώντας μόνο ένα λευκό πουκάμισο. Στις 15 Ιουλίου του 2009, όταν η 23χρονη τότε Μίσα Μπάρτον απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει, ενώ βρισκόταν στην κλινική Cedars-Sinai. Ήταν τρομαγμένη και παράφρων και απείλησε πως, αν δεν την αφήσουν, θα αφαιρέσει τη ζωή της.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μεταφερθεί στην ψυχιατρική πτέρυγα, όπου και παρέμεινε για τέσσερις μέρες. «Πέρασα ένα νευρικό κλονισμό» είχε δηλώσει στο περιοδικό People, μιλώντας για πρώτη φορά με λεπτομέρειες για εκείνη την περίοδο. «Ήταν τρομακτικό. Λες και είχε βγει από το σενάριο του Girl, Interrupted. Μόνο που ήταν η ζωή μου». Επτά χρόνια μετά, μάλλον το σενάριο επαναλαμβάνεται!