Ζέτα Μακρυπούλια για τα προσωπικά της: «Δεν μπορεί να μη λογαριάζεις πως...»

27.01.2017
Δεν είναι λίγες οι φορές που τα Μέσα -είτε έντυπα είτε ηλεκτρονικά- έχουν ασχοληθεί με την προσωπική ζωή της Ζέτας Μακρυπούλια και τη μία γράφουν ότι χώρισε, την άλλη ότι παντρεύεται, την άλλη ότι είναι έγκυος και οι φήμες δε σταματούν ποτέ.

Σε συνέντευξη που έδωσε η Ζέτα στο περιοδικό People, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε αυτά τα δημοσιεύματα και κατά πόσο την ενοχλούν. Συγκεκριμένα όταν ερωτήθηκε γιατί έχει δώσει μόνο μία συνέντευξη φέτος στον Γρηγόρη Αρνούτογλου και εάν τα αναληθή δημοσιεύματα έπαιξαν κάποιο ρόλο σε αυτή την απόφασή της, η όμορφη ηθοποιός απάντησε:

«Ναι έπαιξαν. Αλλά αυτό που έπαιξε ρόλο πιο πολύ είναι πως εγκλωβιζόμουν μέσα σε αυτή την κατάσταση και δεν έδινα ελεύτερη όταν έδινα μια συνέντευξη. Από το να μη νιώθω ελεύτερη – στη σκέψη πως ό,τι και να πω θα «γυρίσει» σε κάτι προσωπικό – και να βγαίνω τελικά μαζεμένη και κλειστή, είπα «ας μη δίνω συνεντεύξεις». Και πέρασα καταπληκτικά που έκανα κάποια πράγματα επιλεκτικά και δεν αναλώθηκε σε όλο αυτό το «σας παρακαλώ, μη με ρωτήσετε για τα προσωπικά μου», «όχι δεν θα σε ρωτήσουμε» και μετά να γίνονται επτά ερωτήσεις για τη σχέση μου ή γενικά για τις σχέσεις και να μπαίνει τίτλος σαν να μιλάω για τη σχέση μου, ενώ απαντώ γενικά. Επειδή όμως έτσι είναι το σύστημα, δεν θα το αλλάξω, θα κάνω πίσω εγώ.»

Στην ερώτηση δε εάν επηρεάζονται οι δικοί της άνθρωποι από τις διάφορες φήμες που κυκλοφορούν κατά καιρούς, η Ζέτα απάντησε:

«Πλέον όχι. Αλλά όταν κάτι λέγεται μεγάλο διάστημα και υπάρχει επιμονή, πλέον αρχίζουν να με παίρνουν και οι δικοί μου άνθρωποι, γιατί αναρωτιούνται αν όντως κάτι συμβαίνει. Κι εκεί είναι που εκνευρίζομαι. Δεν μπορεί να μη λογαριάζεις πως πίσω από έναν άνθρωπο υπάρχουν κι άλλοι και να αναστατώνεις αυτό το γνωστό «στενό περιβάλλον», από το οποίο όλοι ενημερώνονται.»