Συγκλονίζει η Πάρις Τζάκσον για τη "δολοφονία" του πατέρα της και τον βιασμό της στα 14

24.01.2017
Την πρώτη της συνέντευξη εφ όλης της ύλης έδωσε η μοναχοκόρη του βασιλιά της ποπ, η οποία συμπλήρωσε 18 χρόνια ζωής και άνοιξε την καρδιά της αποκαλύπτας τη θεωρία της για τον θάνατό του, αλλά και πολλά δικά της ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα...

Εξώφυλλο στο εμβληματικό περιοδικό Rolling Stone έγινε η Πάρις Τζάκσον και στη συνέντευξη που παραχώρησε στην έκδοση, υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι ο πατέρας της δολοφονήθηκε, ενώ παραδέχεται ότι επιχείρησε να αυτοκτονήσει αρκετές φορές έχοντας πέσει θύμα βιασμού από κάποιον άγνωστο, γεγονός για το οποίο τότε δεν είχε μιλήσει σε κανέναν.

"Στημένο" θεωρεί τον θάνατο του πατέρα της η Πάρις, τονίζοντας πως ο ίδιος της είχε μιλήσει πολλές φορές σχετικά: "Κάποια μέρα θα με σκοτώσουν", της έλεγε.

"Ακούγεται σαν μια απλή θεωρία συνομωσίας και ίσως και μ@λ@κίες αλλά οι πραγματικοί θαυμαστές και όλοι στην οικογένεια γνωρίζουν καλά. Ήταν στημένο", υποστηρίζει η Πάρις τονίζοντας ότι πολύς κόσμος τον ήθελε νεκρό.

Δικαιοσύνη ζητά η μοναχοκόρη του αφήνοντας υπονοούμενα. "Πρόκειται για ένα παιχνίδι σκάκι. Εγώ προσπαθώ να μάθω να το παίζω με τον σωστό τρόπο. Και αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή", υποστηρίζει η Πάρις ενώ φανερώνει ακόμη ένα τραύμα, για το οποίο δεν έχει μιλήσει ποτέ σε κανέναν.

Όταν ήταν 14, ένας πολύ μεγαλύτερος "παντελώς άγνωστος" την κακοποίησε σεξουαλικά. "Δεν θέλω να δώσω πολλές λεπτομέρειες. Όμως δεν ήταν μια καλή εμπειρία καθόλου. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα και εκείνη τη στιγμή δεν το είπα σε κανέναν".

Η φωτογραφία επάνω είναι από το πρσωπικό αρχείο της 18χρονης κοπέλας η οποία παραδέχεται ότι παρά τα όσα έχουν ειπωθεί, δεν έχει καμμία αμφιβολία ότι ο Μάικλ Τζάκσον ήταν ο βιολογικός της πατέρας ενώ τονίζει ότι σε όλη της τη ζωή νιώθει μαύρη. Και το ίδιο λένε όσοι τη γνωρίζουν πραγματικά παρά το κατάλευκο της επιδερμίδας της.

Διαβάστε όλη την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη εδώ.