Καίτη Γκρέι κατά Πάολα: «Δεν είναι σπουδαία τραγουδίστρια. Για μένα είναι χαζή» [vds]

24.01.2017
Μέσα στις γιορτές την είδαμε στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου και μπορεί να ακούστηκαν καλά σχόλια για την εμφάνισή της, αλλά φαίνεται πως η Πάολα δεν άρεσε σε όλους.

Η Καίτη Γκρέι μίλησε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη με αφορμή την παρακάτω δήλωση της Πάολα στη Real: «ο Καζαντζίδης, που είναι η μεγαλύτερη φωνή από όλες, τραγουδούσε 40 τραγούδια για τον πόνο και άλλα τόσα για τη μετανάστευση. Δεν αρκούσε να πει δυο-τρία για το κάθε θέμα; Άρα, ζητούσε και του έγραφαν τραγούδια γι’ αυτά. Άρα τα εκμεταλλευόταν. Έκανε κατάχρηση στον πόνο, στην απονιά, στην αδικία».

Αυτά όμως που είπε διόλου κολακευτικά δεν ήταν για την Πάολα και μόλις διαβάσεις παρακάτω θα καταλάβεις τι εννοούμε:

«Λυπάμαι πάρα πολύ γι’ αυτή την γυναίκα που είχε το θράσος να βγει και να πει ότι ο Καζαντζίδης εκμεταλλεύτηκε τους ξενιτεμένους. Εμείς λέγαμε κοινωνικά τραγούδια, δε λέγαμε αρλούμπες».

Συμπλήρωσε δε πως:

«Αυτή η κυρία εντός εισαγωγικών, μια καινούρια τραγουδίστρια που ήθελα να πάω να την ακούσω που λέγανε για την Πάολα ότι είναι μεγάλη τραγουδίστρια, αλλά την είδα στου Σπύρου του Παπαδόπουλου και απογοητεύτηκα. Ήμουν μια ζωή ειλικρινής. Δεν νομίζω ότι η Πάολα είναι καμιά σπουδαία τραγουδίστρια. Οι σπουδαίες τραγουδίστριες δεν ξεγυμνώνονται».

Και κατέληξε:

«Για μένα είναι χαζή, πολύ χαζή. Θέλω να με ακούει τώρα. Αυτό που έκανε ήταν εις βάρος της, πολύ άσχημο. Είναι πολύ μικρή ακόμα. Ακόμα δεν έχει επιβληθεί σαν τραγουδίστρια».