Αντζελίνα Τζολί: Πρωταγωνίστρια σε νέα διαφήμιση εν μέσω διαζυγίου [photos]

24.01.2017
Μπορεί στα προσωπικά της να βιώνει μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της, όμως στα επαγγελματικά.. η ζωή συνεχίζεται.

Η Αντζελίνα Τζολί είναι το νέο πρόσωπο της Guerlain αφού επιλέχθηκε για να διαφημίσει το καινούργιο άρωμα του οίκου. Το Mon Guerlain αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά τον ερχόμενο Μάρτιο και την συνεργασία επιβεβαίωσε η ίδια η εταιρία. Φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η διάσημη ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε διαφημιστική καμπάνια, αφού στο παρελθόν έχει συνεργαστεί επίσης με την Shiseido, την Louis Vuitton και πολλά ακόμη διάσημα brands. Ωστόσο, αυτή τη φορά αποφάσισε να δώσει ολόκληρη την αμοιβή της για την καμπάνια σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Όπως ανέφερε εκπρόσωπος της Guerlain στο PeopleStyle, η Αντζελίνα Τζολί, που είναι Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ θα δωρίσει ολόκληρο τον μισθό που θα λάβει από την συνεργασία σε ένα από τα φιλανθρωπικά ιδρύματα, με τα οποία ασχολείται. H 41χρονη ηθοποιός έχει δηλώσει από παλιά την αγάπη της για τη συγκεκριμένη εταιρία, καθώς όπως έχει πει θυμάται σαν παιδί πως η μητέρα της χρησιμοποιούσε μία από τις πούδρες της Guerlain.

Έτσι διαφήμισε το νέο του πρότζεκτ ο οίκος Guerlain

Stay tuned! #MonGuerlain

A photo posted by Guerlain (@guerlain) on

Και ιδού τα αποκαλυπτήρια...