Παναγιώτης Ψωμιάδης σε Πάολα: "Οι ξεβράκωτες τραγουδίστριες πρέπει ν΄ακούν Καζαντζίδη"

24.01.2017
Έξαλλος με την Πάολα δηλώνει και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και της τα ψέλνει ένα χεράκι μέσα από την εκπομπή της Νικολέτας Ράλλη.

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις της τραγουδίστριας για τον Νίκο Καζαντζίδη για τον οποίο ανέφερε πως "έκανε κατάχρηση στον πόνο, στην απονιά, στην αδικία".

Ολόκληρη η δήλωση του Παναγιώτη Ψωμιάδη

«Άστοχες οι δηλώσεις της. Δηλώσεις με… σπασμένα φρένα. Εγώ είμαι φαν της Πάολα, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, αλλά αν την είχα απέναντί μου θα της έλεγα “τι ήπιες κορίτσι μου;”. Θα πρέπει να γνωρίζει ότι ο Στέλιος Καζαντζίδης είναι ο Μέγας Αλέξανδρος του λαϊκού τραγουδιού. Τραγούδησε όσο κανείς άλλος για τη ρωμιοσύνη. Ήταν ο ίδιος η ρωμιοσύνη.

Από εκεί και πέρα, μηδενίζοντας την εποχή εκείνη είναι σαν να μηδενίζεις τους μεγάλους τραγουδιστής εκείνης της εποχής γιατί δεν ήταν μόνο ο Στέλιος. Πρέπει να το ακούν ιδιαίτερα κάποιες τραγουδίστριες, οι οποίες κάνουν καριέρα ξεβράκωτες. Και θέλω να πω στην κα. Πάολα στα ποτ πουρί που την ακούω και τη θαυμάζω, πολλά τραγούδια είναι του Στέλιου Καζαντζίδη. Άρα είναι διαχρονικός και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί όταν μιλάμε για τον Καζαντζίδη».