Μπλέικ Λάιβλι για Ράιαν Ρέινολντς: "Δεν μπορείτε να τον έχετε, είναι δικός μου" [vds]

19.01.2017
Έλαμψε με την παρουσία της η διάσημη ηθοποιός στα χθεσινά People' s Choice Awards τόσο για την εκκρηκτική εμφάνισή της όσο και για τα λόγια της.

Ύστερα από 5 υποψηφιότητες, η Μπλέικ Λάιβλι κέρδισε το πρώτο της βραβείο στην κατηγορία της "Αγαπημένης Ηθοποιού σε Δραματική Ταινία" για την ερμηνεία της στην ταινία The Shallows. Φορώντας ένα σούπερ μίνι με την υπογραφή του Elie Saab, η 29χρονη καλλονή έκανε όλα τα κεφάλια να γυρίσουν, μόλις τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της,

Όταν σηκώθηκα για να παραλάβει το βραβείο, η Μπλέικ δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της και αφού ευχαρίστησε τη μητέρα της για όσα της δίδαξε, αποκάλυψε τον πιο σοβαρό στόχο που είχε ως παιδί -που ήταν να γνωρίσει τις Spice Girls, πράγμα, όμως που δεν έγινε ποτέ-, μίλησε για τη δύναμη των γυναικών στο Χόλιγουντ και κατέληξε στον αγαπημένο της σύζυγο, Ράιαν Ρέινολντς.

"Ευχαριστώ στον άντρα μου. Είναι τα πάντα για μένα.. Ναι, ναι.. Δεν μπορείτε να τον έχετε.. Είναι δικός μου", είπε η Μπλέικ και ολοκλήρωσε τον λόγο της μέσα σε έκκρηξη χειροκροτημάτων και ζητοκραυγών.

Ιδού και το σχετικό βίντεο