Αλλαγμένη μετά το χωρισμό η Σοφία Παυλίδου [Photo]

17.01.2017
Εμφανώς αλλαγμένη και σούπερ ανανεωμένη είναι η Σοφία Παυλίδου μετά το χωρισμό της με τον Χρήστο Φερεντίνο.

Σε πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram δεν την αναγνωρίσαμε. Φαίνεται μάλιστα πιο φρέσκια και νέα από ποτέ, δείχνοντας πως διανύει μια πολύ καλή φάση στη ζωή της.

Άλλωστε, όπως και η ίδια δηλώνει σε συνεντεύξεις της, ο χωρισμός της με τον Φερεντίνο δεν την έχει επηρεάσει μιας κι οι δυό τους παραμένουν αγαπημένοι και μετά την απόφασή τους ν΄ακολουθλησουν δρόμους χωριστούς ενώ όπως λέει "ποτέ δεν αποκλείεις μια επανασύνδεση".

Σε πρόσφατη μάλιστα συνένετυξή της έχει πει χαρακτηριστικά.

Είμαι σε πολύ καλή φάση κι εγώ και ο Χρήστος. Παραμένουμε οικογένεια γιατί οικογένεια δεν είναι μόνο αυτή που ζει κάτω από την ίδια στέγη. Δεν παραμένουμε αγαπημένοι για τα παιδιά, είμαστε αγαπημένοι επί της ουσίας. Εγώ τον αγαπάω πολύ αυτόν τον άνθρωπο, αισθάνομαι ότι είναι οικογένειά μου, απλά στην πορεία οι άνθρωποι αλλάζουν γιατί εξελίσσονται και δεν μπορείς να μην ακολουθήσεις αυτή την εξέλιξή σου. Ποτέ δεν αποκλείεις μια επανασύνδεση, το ότι μπορείς να πάρεις μια απόσταση από έναν άνθρωπο, δεν σημαίνει ότι φεύγει εντελώς από τη ζωή σου, μπορεί να ξανά υπάρξει στη ζωή σου