15 διάσημοι που το «παίζουν» ασέξουαλ για να τους προσέξεις! [photos]

18.01.2017
Τον παλιό καιρό τα πράγματα ήταν πιο απλά και η ζωή λιγότερο πολύπλοκη. Σε γενικές γραμμές ξέραμε ότι υπήρχαν κάποιες σταθερές στην πραγματικότητα που βιώναμε. Για παράδειγμα τα φύλα του ανθρώπινου γένους...ήταν πάντα το αρσενικό και το θηλυκό.

Δεν μπορούμε να πούμε όμως ότι κάτι τέτοιο ισχύει και στην εποχή μας. Οι διαφοροποιήσεις στον αυτοπροσδιορισμό του καθενός είναι πλέον γεγονός και όλοι έχουν το ελεύθερο να ακολουθούν το δικό τους μονοπάτι ανεξάρτητα με τις αρχικές επιταγές της φύσης.

Έτσι κάποιος μπορεί να αισθάνεται και να δηλώνει άνδρας, γυναίκα, ανδρόγυνο ή ακόμα και να ανήκει στην κατηγορία του «ρευστού» φύλου, δηλαδή να επιλέγει να συμπεριφέρεται όπως νιώθει, ανάλογα με τη διάθεσή του χωρίς κανένα περιορισμό. Από το κλίμα δε λείπουν και οι διάσημοι αστέρες που συχνά έχουν σπάσει τα ταμπού της κοινωνίας με τις δηλώσεις, τις φωτογραφίσεις ή ακόμα και την υιοθέτηση μιας τελείως διαφορετικής εικόνας και ζωής από αυτή που θεωρούμε συμβατική, πάντα σχετικά με τον προσδιορισμό του φύλλου τους.

Στη λίστα που έχουμε καταρτίσει έχουμε ανακαλύψει 14 διάσημους από το χώρο του θεάματος που έχουν σπάσει αυτές τις προκαταλήψεις και έχουν εκτεθεί στα μάτια του κοινού. Κάποιοι το κάνουν γιατί έτσι είναι, κάποιοι για να τραβήξουν δημοσιότητα. Ο καθένας ας δει τις περιπτώσεις και ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.