Δικαιωμένη η Κιμ Καρντάσιαν: Απαγγέλθηκαν επίσημα κατηγορίες για τη ληστεία στο Παρίσι

13.01.2017
Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που την καγηρούσαν ότι είχε σκηνοθετήσει την όλη ιστορία. Όπως φαίνεται από τις εξελίξεις, τελικά έκαναν λάθος.

Την Τετάρτη, οι γαλλικές αρχές ανακοίνωσαν μαζικές συλλήψεις για την υπόθεση της ληστείας που πραγματοποιήθηκε εις βάρος της Κιμ Καρντάσιαν στο Παρίσι τον περασμένο Οκτώβριο. Πάνω από 15 άτομα συνελήφθησαν και χθες, Πέμπτη ανακοινώθηκε ότι απαγγέλθηκαν επίσημα κατηγορίες σε 4 από αυτά.

Βασικός ύποπτος θεωρείται ένας 64χρονος, τον οποίο κατονομάζουν ως Yunice A., ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για ένοπλη ληστεία και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση καθώς και για απαγωγή.

Παρόμοιες κατηγορίες αντιμετωπίζει και ένας 44χρονος, ο Florus H. ενώ σε βάρος ενός 64χρονου, του Marceau B., απαγγέλθηκαν κατηγορίες για αποδοχή των κλοπιμαίων.

Και οι τρεις παραμένουν πλέον υπό κράτηση.

Για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση κατηγορείται και ο 27χρονος αδερφός του σοφέρ της Καρντάσιαν στο Παρίσι, ο Gary Madar, αν και ο αδερφός του Michel, ο οποίος είχε προσαχθεί ως ύποπτος αφέθηκε ελεύθερος καθώς δεν προέκυψαν κατηγορίες σε βάρος του.

Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθούν οι κατηγορίες και σε βάρος άλλων έξι ατόμων που έχουν προσαχθεί για την υπόθεση.

Την Πέμπτη, πάντως, οι γαλλικές αρχές άφησαν ελεύθερους τρεις άνδρες και μια γυναίκα που είχαν προσαχθεί ως ύποπτοι κατά τη διάρκεια της επιχείρησης που κατέληξε στην προσαγωγή 17 ατόμων σχετικά με την υπόθεση της ληστείας.

Υπενθυμίζεται πως η ένοπλη ληστεία έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της 3ης Οκτωβρίου όπου οι δράστες φορώντας κουκούλες και γιλέκα της αστυνομίας εισέβαλαν στο πολυτελές σπίτι της Καρντάσιαν στο Παρίσι.

Πηγή: Protothema