H Βικτόρια Μπέκαμ μιλά για το ψεύτικο στήθος της [photos]

12.01.2017
Μεγάλωσε, ωρίμασε και έχει βάλει στη θέση του πολλά από τα θέματα του παρελθόντος η διάσημη σχεδιάστρια μόδας, για τα οποία μάλιστα πια δεν διστάζει να μιλήσει δημοσίως.

Μια σπάνια εξομολόγησε εκ βαθέων έκανε η Βικτόρια Μπέκαμ μέσα από μια επιστολή-κατάθεση ψυχής που δημοσίευσε στη βρετανική Vogue του Οκτωβρίου. Με τίτλο "Τι ήθελα να ξέρω τότε" η Βικτόρια απευθύνεται στον έφηβο εαυτό της και αγγίζει όλα τα σημαντικά σημεία της ζωής της. Μεταξύ των όσων μοιράστηκε με τον κόσμο όλο ήταν και το γεγονός ότι ήταν μεθυσμένη όταν γνώρισε τον Ντέιβιντ, ενώ εμείς σήμερα θα εστιάσουμε σε κάποιο άλλο σημείο που αφορά στην εξωτερική εμφάνιση και τις ανασφάλειές της.

Σήμερα η κυρία Μπέκαμ θεωρείται -και δικαίως- style icon, έχοντας δημιουργήσει ένα πολύ κομψό, διακριτκό και γήινο προφίλ. Δεν ήταν όμως πάντα έτσι. .

Η εικόνα της Βικτόρια με... τεράστιο, σχεδόν αφύσικο μπούστο δεν μπορεί να φύγει από τη μνήμη κανενός. Αν όμως έχει συμβεί κάτι τέτοιο, ιδού μερικά ντοκουμέντα για υπενθύμιση.

42 ετών σήμερα και μητέρα 4 παιδιών, η Βικτόρια παραδέχεται ότι η προσθετική που είχε κάνει το 2007 στο στήθος της ήταν καθαρά λόγω ανασφάλειας, ενώ επίσης δεν ντράπηκε να χαρακτηρίσει το γεγονός ότι το αρνούνταν τόσα χρόνια... "ηλίθιο".

"Όλα αυτά τα χρόνια το αρνιόμουν -ηλίθιο. Σημάδι ανασφάλειας. Απλά γιορτάστε ό,τι έχετε. Μην πειράζεται τα στήθη σας", προϊδοποιεί η 42χρονη σχεδιάστρια μόδας.