Σπύρος Χαριτάτος: Αγωγή-μαμούθ στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

12.01.2017
Ακόμη μια συνέχεια στη διαμάχη που είχε ξεσπάσει πριν από 3 χρόνια ανάμεσα στον γνωστό δημοσιογράφο και την επίσης γνωστή τηλεοπτική μαγείρισσα, δίνεται στα δικαστήρια με πολλά... μηδενικά!

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και ο Σπύρος Χαριτάτος είχαν συνεργαστεί πριν από χρόνια στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, όμως η συναργασία αυτή έληξε πολύ άσχημα, με την πρώτη να υποστηρίζει ότι ο δεύτερος, μαζί με τον συνάδελφό του, Γιώργο Καραμέρο "της έκαναν τρελά καψόνια, με αποτέλεσμα να κλονιστεί απίστευτα η υγεία της". Απέκτησε αυτοάνοσο θυρεοειδή η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ύστερα από τις άσχημες στιγμές που έζησε στο πλατώ του "10 μ ε1" και δεν δίστασε να μιλήσει γι' αυτά μετέπειτα στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά [απόσπασμα μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί]

Ο δημοσιογράφος απάντησε με αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση κατά της τηλεοπτικής μαγείρισσας ζητούσε αποζημίωση ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ, ποσό που δήλωνε ότι θα διαθέσει για τα συσσίτια των αστέγων. «Η με καθυστέρηση δυόμισι ετών επίσημη παρουσίαση του “τηλεοπτικού δράματος” μιας δήθεν βασανισμένης μαγείρισσας από αδίστακτους παρουσιαστές, με αναφορές μάλιστα σε θέματα υγείας, ήξερε ότι θα κέντριζε το ενδιαφέρον και του πλέον αδιάφορου για το πρόσωπό της τηλεθεατή» ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην αγωγή του.

Η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί την περασμένη Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, ωστόσο, στην αίθουσα δεν εμφανίστηκε καμία από τις δύο πλευρές και, όπως ορίζει ο Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας σε περίπτωση απουσίας όλων των διαδίκων, η συζήτηση πήρε αναβολή.