Δεν είναι μόνο ο ΛΕΠΑ: Και τον Ζουγανέλη διεκδίκησε ο Τραμπ!

12.01.2017
Για τη γνωριμία του με τον Αμερικανο Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ο Γιάννης Ζουγανέλης κι όπως μαθαίνουμε τον είχε τότε διεκδικήσει να μείνει δίνοντάς του γερό "μποναμά".

Δεν είναι μάλιστα ο μόνος καλλιτέχνης που είχε στενές επαφές με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο. Λίγες ημέρες μόνο μετά την ανατροπή και την εκλογή του αντί για τη Χίλαρη - όπως έδειχναν οι δημοσκοπήσεις - ο Λευτέρης Πανταζής είχε μιλήσει για τη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με τον ίδιο ενώ η Έφη Θώδη αποκάλυπτε πως ο Τραμπ "ερεθίστηκε" ακούγοντας τα γίδια στο μαντρί.

Τώρα λοιπόν ένας τρίτος καλλιτέχνης - διαφορετικού ρεπερτορίου - μιλάει για την εμπειρία γνωριμίας με τον Ντόναλντ. Όπως είπε στη δεκαετία του ’90 είχε πάει περιοδεία με την Γλυκερία και μετά το show του, ο Τραμπ τον είχε επισκεφτεί στα καμαρίνια - με τη συνοδεία εντυπωσιακών γυναικών με πλούσια στήθη - λέγοντας του να μείνει στην Αμερική.

«Κάποτε με τη γλυκύτατη και ευγενέστατη και πολύ καλή τραγουδίστρια, τη Γλυκερία, γύρω στο ’95-’96 κάναμε μια περιοδεία στην Αμερική. Παίξαμε και στο Ατλάντικ Σίτι, ένας τρομερός χώρος που σε προδιαθέτει να κάνεις πράγματα. Εμένα τα αγγλικά μου δεν είναι τίποτα, τα γαλλικά μου, ξέρω το ασανσέρ, λα πορτ. Κάποια στιγμή μέσα στο σόου έκανα ότι είμαι πολυγλωσσικός και έλεγα διάφορα πράγματα, διάφορα τραγούδια. Γέλαγαν οι ξένοι οι Αμερικάνοι, οι Έλληνες. Ξαφνικά μπαίνει ένας τύπος στα καμαρίνια, ένας τύπος με κάποιες εξαιρετικά όμορφες, αλλά με προβεβλημένα στήθη γυναίκες και ήταν ο Τραμπ και μου λέει «εσύ θα μείνεις εδώ». Και λεφτά έδιναν. Τον γνώρισα. Ως προσωπικότητα δεν είναι αμελητέα ποσότητα διότι είναι ανοιχτός. Ιδεολογικά έχω ρήξη τεράστια. Είναι επικοινωνιακός. Επικοινωνία του θεαθήναι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.