Μυστήριο με την Κιμ και τον Κάνιε: "Γιατί προσπαθούν να δείξουν τόσο φτωχοί;" [photos]

11.01.2017
Μια σειρά από οικογενειακές φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στο Instagram της η 34χρονη ριάλιτι σταρ έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων ακόμη και ανάμεσα στους θαυμαστές της καθώς όλοι αναρωτιούνται ποιος είναι ο απώτερος σκοπός αυτών των αναρτήσεων.

Μετά τον Οκτώβρη και τη ληστεία της οποίας έπεσε θύμα στο Παρίσι, η Κιμ Καρντάσιαν εξαφανίστηκε από τα social media. Η επανεμφάνισή της πριν από λίγες μέρες γέμισε τους θαυμαστές της με πολλά ερωτηματικά.

Σαφώς πιο οικογενειακά προσανατολισμένες, οι αναρτήσεις της Κιμ δεν θυμίζουν σε τίποτα εκείνες που έκανε πριν από το συμβάν. Πού είναι το γκλάμουρ, τα μεγαλεία και η χλιδή;

Οι φωτογραφίες της ίδιας και του συζύγου της, Κάνιε Γουεστ, αλλά και των δυο παιδιών τους, Νορθ και Σέιντ μοιάζουν από... άλλον πλανήτη. Σαφώς πιο γήινες, αλλά μέχρι και ακραία "συνηθισμένες" με ένα background που κάνει κανέναν να αναρωτιέται πού ακριβώς τραβήχτηκαν. Γιατί αυτό που φαίνεται, δεν μπορεί να είναι το σπίτι του ζεύγους;

"Γιατί προσπαθούν να δείχνουν τόσο φτωχοί;", αναρωτιούνται ουκ ολίγοι φανς τους όμως απάντηση δεν παίρνουν.. Ιδού οι φωτογραφίες που προκάλεσαν τόσο σάλο.

my son ❤

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Jan 4, 2017 at 9:54am PST

❤❤️👶🏽👧🏽

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Jan 5, 2017 at 9:29am PST

👱🏿

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Jan 6, 2017 at 9:39am PST

mom

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Jan 6, 2017 at 10:48am PST

my boys ❤️

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Jan 10, 2017 at 1:22pm PST

he always has my back 😜

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Jan 10, 2017 at 9:31pm PST